Latest post of the previous page:
Gorgiasz pisze:Któryś z kompozytorów radzieckich - albo Szostakowicz, albo Prokofiew, nie pamiętam dokładnie - publicznie twierdził. że zawsze komponuje we wszystkie dni powszednie od godziny 8 - mej do 16 - tej, ponieważ ustrój socjalistyczny gwarantuje mu ośmiogodzinny dzień pracy.

O ile podołam:) Dziękuję za kciuki!Galla pisze:Kryminał w islandzkiej scenerii - brzmi bardzo smakowicie. Trzymam kciuki!
Zapraszam do najbardziej wietrznego miejsca na Islandii:) Nie wiem czy administracja forum akceptuje wrzucanie zdjęć, więc zapobiegawczo podsyłam linki:Galla pisze:Może wrzucisz kilka zdjęć z Twojej okolicy? Pewnie widoki są godne pozazdroszczenia
Na wyspę można się dostać jedynie promem lub maleńkim samolotem (ponoć jedno z najbardziej ekstremalnych lotnisk, nie ukrywam, że lądowanie może nieco stresować;) Jak bardzo wieje lub są potężne fale to się w ogóle dostać nie można i bywa, że np. dostawy nie przypływają przez 2-3 dni.
Widok ze wspomnianego w piątek wulkanu:
Dla fanów Sigur Rós:
Dla fanów Sólstafir:
A poniżej festiwal, który odbywa się co roku na wyspie. Średnio przyjeżdża ok. 10 tys. ludzi. Wielbiciele kilkumetrowych ognisk będą zachwyceni:)
A teraz czas zabrać się za pisanie...