106

Latest post of the previous page:

Aether pisze:No dobrze... człowiek chciał się tylko sprawdzić, czy pomysł miał dobry, a tu szok.
Proszę państwa dwa wydawnictwa na dwa do jakich wysłałam cześć pierwszą trochę dla jaj chce mnie wydać.
Achievement unlocked jak to my gracze mówimy.
Gratulacje :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

107
Romek Pawlak pisze:OK, to fajna sprawa, pod warunkiem, że te dwa wydawnictwa to nie z gatunku takich, które oczekują współfinansowania :)
Na to bym się nigdy nie zgodziła.

109
Romek Pawlak pisze:No to tym bardziej gratuluję. Pisz całość i skutecznie negocjuj warunki :)

(Wspomniałem, bo wielu początkujących nie widzi tu cezury. W necie pełno jest wyznań typu: Przyjęli mi tekst w firmie Krzak. To co, że trzeba zapłacić, zostanę pisarzem.) :)
Jak się zdecyduję napisać do końca i wydać, dam znać.
Teraz czuję, że średnio mi się chce.

110
Dziwnie się poczułam pisząc do jednego wydawnictwa, że dziękuję za zainteresowanie ale zdecydowałam się na współpracę z innym.

Tak, zdecydowałam się dokończyć moje dzieło i wydać.
Nawet sobie założyłam twarzoksiążkę, żeby wyładować gdzieś pisarskie emocje. Do zobaczenia w przyszłym roku jakoś...

112
Aether, gratulacje!
:lol:
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Wróć do „Maraton pisarski”