Latest post of the previous page:
Czytać o takich rzeczach! I to jeszcze w moim wykonaniu!anowi pisze:Czego?
Takich rozmantycznych...ancepa pisze:Jakich?
Dzięki, przywracasz mi wiarę w ludzkośćZa to ja bym się bała.
Heh... Ale Ty mnie dobrze znasz...ancepa pisze:Nic nie mówisz, ale założę się, że występują bandaże i kajdanki.
Może niech im ta kołdra trochę się zsunie czasem.B.A.Urbański pisze:Ale zaskoczę Cię. Nie tym razem. W tej scenie sporo było leżenia, trochę rozmowy, a kiedy odtwarzacz przełączył mi się na coś szybszego, to już pod kołdrą, bo się bohaterowie wstydzą narratora
- A ty co? Nie masz nad nimi władzy? Dałbyś czytelnikowi jakąś perełke, zamiast chować najlepsze kąskiB.A.Urbański pisze:pod kołdrą, bo się bohaterowie wstydzą narratora
To dopiero pierwszy rozdział. Nie chcę im tak na samym początku powieści za bardzo wchodzić pod tę kołdrę. Jeszcze się zawstydzą i przestaną...anbe pisze:Może niech im ta kołdra trochę się zsunie czasem.Będzie jeszcze ciekawiej.
A wiesz, że nie mam! Wymknęli mi się i żyją trochę sami i muszę przyznać, że coraz bardziej zaczyna mi się to podobaćMagic pisze:A ty co? Nie masz nad nimi władzy?
Sugerujesz, że forum dużo by skorzystało, jakbym się Ciebie bał?anowi pisze:Jeśli kiedyś zaczniesz się mnie bać, kup mi przy okazji medal za zasługi na forum. To będzie
legen - wait for it... Dary!
Gdybyś mnie kontrolował, dawno wysłałabym ten fragment, za który się prawie obraziłeś. Całe szczęście, że to tylko Twoja chora wyobraźnia.B.A.Urbański pisze:anowi, wiesz co znajduje się z tyłu Twojego mózgu? Za kurtyną, w ciemnym maleńkim pokoiku, po kryjomu kontrolując Twój każdy ruch - malutki B.A.anowi pisze:Jeśli kiedyś zaczniesz się mnie bać, kup mi przy okazji medal za zasługi na forum. To będzie
legen - wait for it... Dary!
Pomyśl, że ziarenko mojej chorej wyobraźni kiełkuje teraz gdzieś na tyłach umysłów użyszkodników tego forum. Buhahahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anowi pisze:Całe szczęście, że to tylko Twoja chora wyobraźnia.