121

Latest post of the previous page:

Mars idzie na krótki urlop, dwa trzy tygodnie. Powody zostawiam do prywatnego wglądu wścibskich ew. zainteresowanych. :P

Dzisiaj powstał jedynie rozbudowany konspekt to opowiadania fantasy, osadzonego w megalitycznych klimatach

125
Skromne dwa tysiące znaków w fantasy. Zupełnie ciężko przerzucić się na inny świat, nawet jeśli wiodąca postać podobna. :P

Marsa: 0, muszę zebrać nienawiści do najbliższych dwóch rozdziałów. Zamkniecie roku z 80k nie będzie wstydem.

126
Marsa: 0, muszę zebrać nienawiści do najbliższych dwóch rozdziałów. Zamkniecie roku z 80k nie będzie wstydem.
Co to znaczy "zebrać nienawiści"?
\

129
Furia wróciła! Może nie z przytupem i bez krwi lub przemocy, ale wróciła. :D

3045 znaków, co jeszcze nie jest ostatnim słowem przed złożeniem się do snu.

Opko fantasy i pojedynkowiec robią się poza maratonem. :)

131
Baribal pisze:Furia wróciła!
To jest bardzo dobra wiadomość :-)
A jaka wieloznaczeniowa ;-)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

134
Myślę, że naprawianie nie liczy się za "zero'. ;) Wręcz przeciwnie - to tekst przed poprawkami był nie wart swoich znaków, a teraz je przywróciłeś.
Dołączam do kibiców i trzymam kciuki.
And the world began when I was born
And the world is mine to win.

136
5429 znaków. Pewnie to surowizna, będę musiał to poprawiać przez wieczność, ale jestem szczęśliwy. Górka emocjonalna o której pisałem i mnie się udzieliła. Napisałem to, co chciałem napisać. Teraz tylko drugiej postaci trzeba namieszać w głowie, bo tej to już urządziłem kocioł niezły. :D

Wróć do „Maraton pisarski”