16

Latest post of the previous page:

Nie czytałam Fincza, ale nie chcę się na razie zabierać za nową lekturę, mamy długi weekend, jest czas aby nabić jak największą ilość znaków:) Jak skończę maraton to sięgnę po tę pozycję, lubię takie weird klimaty.

21
Adrianna pisze:Naprawę masz ostre tempo. Podziwiam :)
Zauważyłem, że momentem przełomowym był dzień w którym walnąłem 19 k. Jakoś tak uświadomił mi, że się da. :)

Polecam w jakiś dzień pójść na ilość, do oporu. Potem wszystko wydaje się łatwiejsze. ;)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

22
Spróbuję. Chociaż nie wiem, czy taki dzień nie trafi mi się dopiero na koniec maratonu (to znaczy po końcu sesji :P).
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

24
Muszę zawiesić mój maraton na kilka dni. Dopadła mnie chroba. Gorączka, te sprawy. ;)

Ale nie obijam się. Wykorzystuję ten stan na wymyślanie wbitnie chorych pomysłów do powieści. Jest łatwiej. :D
Leniwiec Literacki
Hikikomori

27
padaPada pisze:Ale i tak nie za dobrze się czuję
Zdrowiej człowieku, zdrowiej! Co za dużo takiej dzikiej weny, to... No właśnie, niezdrowo ;)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

28
Już myślałem, że jest lepiej, a tu d*pa. Dalej mnie męczy. Trzeba się położyć, ale ile można. ;/
Ostatnio zmieniony pt 13 sty 2012, 20:15 przez padaPada, łącznie zmieniany 1 raz.
Leniwiec Literacki
Hikikomori

29
Trzymam kciuki i kibicuję. Zdrowiej. :)

Przy okazji cenzuruję nieulubione słowa. :P

30
wybitnie chorych pomysłów do powieści -- łał to co ty tam szykujesz? Może coś mrocznego, pełnego psychologii ... Jeśli tak, to nie mogę się doczekać. :)

31
karol a pisze:Może coś mrocznego, pełnego psychologii ... Jeśli tak, to nie mogę się doczekać. :)
Tak, dokładnie w tym kierunku. :D
Leniwiec Literacki
Hikikomori
Zablokowany

Wróć do „Maraton pisarski”