Latest post of the previous page:
Nie czytałam Fincza, ale nie chcę się na razie zabierać za nową lekturę, mamy długi weekend, jest czas aby nabić jak największą ilość znaków:) Jak skończę maraton to sięgnę po tę pozycję, lubię takie weird klimaty.17
Też tak myślę, ale ile można.BlueBlue pisze:mamy długi weekend, jest czas aby nabić jak największą ilość znaków:)

20
Naprawę masz ostre tempo. Podziwiam 

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
21
Zauważyłem, że momentem przełomowym był dzień w którym walnąłem 19 k. Jakoś tak uświadomił mi, że się da.Adrianna pisze:Naprawę masz ostre tempo. Podziwiam

Polecam w jakiś dzień pójść na ilość, do oporu. Potem wszystko wydaje się łatwiejsze.

22
Spróbuję. Chociaż nie wiem, czy taki dzień nie trafi mi się dopiero na koniec maratonu (to znaczy po końcu sesji
).

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
24
Muszę zawiesić mój maraton na kilka dni. Dopadła mnie chroba. Gorączka, te sprawy. 
Ale nie obijam się. Wykorzystuję ten stan na wymyślanie wbitnie chorych pomysłów do powieści. Jest łatwiej.

Ale nie obijam się. Wykorzystuję ten stan na wymyślanie wbitnie chorych pomysłów do powieści. Jest łatwiej.

27
Zdrowiej człowieku, zdrowiej! Co za dużo takiej dzikiej weny, to... No właśnie, niezdrowopadaPada pisze:Ale i tak nie za dobrze się czuję

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
30
wybitnie chorych pomysłów do powieści -- łał to co ty tam szykujesz? Może coś mrocznego, pełnego psychologii ... Jeśli tak, to nie mogę się doczekać. 

31
Tak, dokładnie w tym kierunku.karol a pisze:Może coś mrocznego, pełnego psychologii ... Jeśli tak, to nie mogę się doczekać.