Latest post of the previous page:
Dobra, robię z nich prawiczków, dziewice i wysyłam do szkółki niedzielnej:P19
Mnie się ten pomysł nie podoba. Płeć daje bardzo dużo, a już w książkach młodzieżowych to w ogóle! Ze zbyt wielu rzeczy trzeba wtedy zrezygnować.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
20
Oki - gotowe w ok. 90%.
Brakuje mi tylko dwóch rozdziałów, które muszę dokładniej opracować (pojedynek i turniej) i będzie the end.
Brakuje mi tylko dwóch rozdziałów, które muszę dokładniej opracować (pojedynek i turniej) i będzie the end.
25
Ja nawet nie zaczynam wyliczać tych "jakby nie..." jest ich na tyle dużo, że niestety stoję w miejscu... dlatego duży podziw dla Twoich dokonań!
26
Tak szczerze mówiąc, to duże podziękowania należą się mojej młodzieży, która wie, że jak matka pisze, to trzeba jej pomóc, kanapki zrobić, herbatkę i nie włazić w drogę, a już najlepiej o nic wtedy nie pytać, tylko po cichu zasuwać w domku.
27
Hmm. Taka młodzież nie istnieje. Wykryłem kłamstwo, które wszyscy przemilczeli! I nadal przemilczają!
28
Thorhalla, a skąd ty takie dzieci wzięłas? 

Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
29
Hm... kupiłam w sklepie z dorastającą młodzieżą.
A tak mówiąc między nami, to groźba odłączenia netu, naprawdę czyni cuda
Poza tym dobrze wiedzą, że są dni, kiedy lepiej mnie omijać szerokim łukiem.
Jak to ktoś ładnie napisał: Różnica między kobietą przed okresem, a terrorystą jest taka, że z nim możesz przynajmniej negocjować.

A tak mówiąc między nami, to groźba odłączenia netu, naprawdę czyni cuda

Poza tym dobrze wiedzą, że są dni, kiedy lepiej mnie omijać szerokim łukiem.
Jak to ktoś ładnie napisał: Różnica między kobietą przed okresem, a terrorystą jest taka, że z nim możesz przynajmniej negocjować.

30
Fajny sklep, chyba też się muszę tam wybrać
Moje maluchy mają dopiero 3 i 5 lat i się jeszcze nie nauczyły, co to dokładnie znaczy: mama teraz pisze 

31
Ale przynajmniej już przesypiają całą nocMagic pisze: Moje maluchy mają dopiero 3 i 5 lat i się jeszcze nie nauczyły, co to dokładnie znaczy: mama teraz pisze