16

Latest post of the previous page:

Hej Zaczytana jak ci idzie? Chyba nie padłaś ofiarą edukacji? ;) Czekamy na nowości

17
Ofiarą edukacji? Nie! Chyba. Jakoś dziwnie się czuję i wszytko u mnie stoi z pisaniem. Choć nie powiem. Napisałam opowiadanie na jakiś konkurs, ale króciutkie. Jednakże najważniejsze stoi i chyba wyląduje w koszu... Coś mi się tak wydaje, a jeśli nie tam, to w zapomnianych kątach korytarzy mych folderów...

W sumie chyba jednak coś mi zrobili... W sensie szkoła. Tak, to z pewnością ich wina. Chyba... umieram. Przez edukację.
Idę sama w towarzystwie krzyku twego milczenia.

18
Tak się właśnie obawiałam. Też miałam ostatnio problemy z pisaniem przez szkołę (bardziej techniczne, ale problemy) Ale nie poddawaj się!
I nic nie wyrzucaj, surowo zabraniam :) Pomysł był naprawdę ciekawy, zastanów się czego ci brakuje i działaj! :)

19
To 15 dzień mojego maratonu, czyli 18 XII 2012. Powiem, że mało i słabo. Opowiadanie z aniołkami ustało. Może je ruszę w przyszłości, ale ostatnie tyrady jakoś nie działają na mnie pozytywnie, dlatego postanowiłam napisać krótsze, o wiele wiele krótsze, i smutniejsze opowiadanko. Na razie mam go 3k znaków. Nie za wiele, ale dziś zaczęłam pisać. Jako, że ostatnio mnie przybija szkoła, to oczywiście zakończenie będzie smutne, podobne tragizmem do słynnej pary: Romea i Julii, ale tu akurat "Romeo" będzie żył. Miejmy nadzieję, że pomysł mi wypali. Chciałabym w końcu coś skończyć, nie licząc dwóch króciutkich tekstów na konkursik.
Idę sama w towarzystwie krzyku twego milczenia.
Zablokowany

Wróć do „Maraton pisarski”