Latest post of the previous page:
Zapewne ten, który lęka sie konkurencjiStarquiliniusem pisze:Pytanie, który pisarz tego NIE poleca?![]()

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Niekoniecznie. Niektórzy z nas mają jakieś obowiązki oprócz pisania. Niekiedy te obowiązki pochłaniają większą część dnia. Mój syn jest baaardzo absorbujący. Tak bardzo, że jak wieczorem kładę się spać to czasami nie wiem, jak się nazywam nie mówiąc już o pamiętaniu o czymś, co mi tego dnia przyszło do głowy. Dlatego kartka papieru to dla mnie rzecz przydatna i oczywista. Taka pamięć zewnętrzna.Sepryot pisze:A po cholerę? Jeśli wieczorem nie pamiętam pomysłu z rana, to pomysł był beznadziejny.Starquiliniusem pisze:Pytanie, który pisarz tego NIE poleca?
To nie Carrana tylko Uriela. Ale muszę chyba znaleźć jakieś antidotum bo głupio tak ubić głównego bohatera. Chyba wskrzeszę jego brata. Od ran umarł Egil, ale to było w czasie kiedy sukule nie polowały dla pożywienie. Trzeba będzie je jeszcze kiedyś wykorzystać żeby kogoś zeżarłyithilhin pisze:Sama mowiłaś, że trzeba będzie go ubićimadoki pisze:ithilhin, padłamBiedny Carran. Jeszcze rano nie wiedział o tym, że zostanie daniem dnia