Latest post of the previous page:
jagoda139, W kwestii streszczeń polecam ćwiczenia z formatem drabbli
Latest post of the previous page:
jagoda139, W kwestii streszczeń polecam ćwiczenia z formatem drabbli100 słów... <jagoda spojrzała na aktualną wersję streszczenia na 866 słów>Mortutti pisze: (ndz 28 lut 2021, 02:25) Spróbuj wstawić pod tym postem komentarz na maks 100 słów, który streszcza twoją powieść.
Potwierdzam. Real boli.
Ej. To Ty piszesz psychologiczne fantasy! Może to się zmieści w jakiejś niszy?jagoda139 pisze: (ndz 28 lut 2021, 13:48) Tylko to będzie rodzaj zainteresowanie w typie "czy bohaterka jest tak szurnięta jak wygląda z opisu jej działań?" Strasznie dużo rzeczy traci sens, jak odczepić od nich motywacje bohaterki xD
Częściowo takie było założenie. Dałam bohaterce dużo traumatycznych przeżyć i chciałam, żeby w psychologii postaci było to widoczne. Ale nie wiem na ile to finalnie widać. Obawiam się, że dużo postanowiło zostać w mojej głowie i nie spłynąć grzecznie do tekstu.
A, nie wiadomo. Czasem spływa więcej, niż się planowało, a czasem jeszcze Państwo Czytelnicy doleją z siebie i człowiek się potem ciężko dziwi, jak się dowiaduje, co napisał.jagoda139 pisze: (pn 15 mar 2021, 19:01) Obawiam się, że dużo postanowiło zostać w mojej głowie i nie spłynąć grzecznie do tekstu.
Thana pisze: (pn 15 mar 2021, 19:33) A, nie wiadomo. Czasem spływa więcej, niż się planowało, a czasem jeszcze Państwo Czytelnicy doleją z siebie i człowiek się potem ciężko dziwi, jak się dowiaduje, co napisał.
Będziesz miała.
No i prawidłowo, ręce, nogi, wszystko można przyprawić podczas edycji! Albo odrąbać...jagoda139 pisze: (czw 08 kwie 2021, 15:30) Mam poważne obawy czy to będzie mieć ręce i nogi, ale pomartwię się tym kiedy indziej