Dziennik marato-leniwca - Godhand

1
A co tam, wszyscy mają to i Godhand chce.

Plan na tydzień do 20 lutego:

1. Napisać dwa postapo na konkurs (są oba pomysły)

2. Napisać plan opka na konkurs Powergraph (jest pomysł)

3. Napisać dwa opka na bitwę z Caroll (zobaczymy, które przejdzie przez selekcję autora)

4. Zwalczyć lenistwo (mission impossible) :(

5. Zrobić remont (to też literatura życia)
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

2
Będę kibicował!

A co to za konkurs Powergraph?
Godhand pisze:Zrobić remont (to też literatura życia)
Samo życie.

Ale jak na tydzień, to niezłe wymagania sobie postawiłeś. Powodzenia!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

3
Witaj w gronie maratończyków! :) Niezłe plany, jak na jeden tydzień. Przypuszczam, że najtrudniej będzie z punktem 4. ;) Powodzenia!
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

5
Dziękuję.

B.A. :

Oczywiście mój błąd - wieczorne zbyt duże spożycie piwa - chodziło o konkurs wydawnictwa PaperBack.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

6
Qrcze, może bym się też kiedyś skusił na jakiś konkursik. A ten paperbackowy wygląda ciekawie, tylko że cała wyobraźnia odpłynęła do innych siusiaków.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

7
B.A. :[/b]

Jest mnóstwo czasu. A jestem pewien że jakiś siusiak da się na chwilę odstawić i podzieli się uwagą z nowym projektem (znaczy Paper-siusiakiem-back).

Pozdrawiam,

Godhand

8
Może za jakiś czas, jak już się nauczę pisać, to spróbuję. W tej chwili i tak zmęczyłem się już zabawami z moimi siusiakami. Trochę zbyt intensywnie.
Dam im trochę odpocząć.
B.A. = Bad Attitude

9
A dasz jakiegoś siusiaka do poczytania? :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

10
Magic, to pytanie było do Godhanda (bo to w sumie Jego temat :P ) czy do mnie?
B.A. = Bad Attitude

11
Do ciebie :) Godhand, sorry za offtopowanie! :oops:

12
Czujcie się jak u siebie :)

13
Ehhh... ciężko się przyznawać, ale te moje siusiaki to trochę przereklamowane są. Dużo o nich gadam, pracuje nad nimi, ale nadal nie wojują jakbym chciał.
A po co mam męczyć ludzi?
No powiedz Magic, czy chciałbyś być męczona kiepskim siusiakiem?

Poza tym, ja w gruncie rzeczy nieśmiały jestem i wstydzę się tak pokazywać siusiaka, że o! Wyjmę pomacham i zawołam "Patrzajta ludziska, co ja tu mom! Patrzajta i podziwiojta!".
B.A. = Bad Attitude

14
Godhand, nie ma opierniczania! Opowiadaj, jak idzie!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”