Latest post of the previous page:
Dzięki!eworm pisze:Tak - trzy, nie dwa. Pierwszy recenzent źle podliczył punkty
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Latest post of the previous page:
Dzięki!eworm pisze:Tak - trzy, nie dwa. Pierwszy recenzent źle podliczył punkty
Tutaj się podpisuje obiema ręcyma i nachodzi mnie myśl, że szkoda będzie odpadnięcia B z turnieju. Przydałby się system, o którym wspomniano tj. przegrani rozgrywają pojedynki między sobą lub chociaż coś w stylu "nagrody publiczności" dla najlepszego przegranego(i tu można by takiego delikwenta jakoś wpleść w dalsze losy rozgrywek)Teksty C i D są słabsze niż A i B
No, rubia, dobrze kombinujesz. Myśl ode mnie: a może by po prostu po finale zawiesić ankietę ze wszystkimi tytułami opowiadań i publiczność wybierze trzy najlepsze jej zdaniem opka? Wprawdzie nagród autorzy nie dostaną, ale to i tak wyróżnienie, a ankieta to żaden problem, nie trzeba będzie ingerować w aktualny kształt konkursurubia pisze:Jest dość prawdopodobne, że opowiadanie, które przepadnie w jakimś pojedynku, zbierze więcej punktów, niż to, które zwyciężyło w innym. W skrajnym przypadku, może byc nawet drugim w kolejności (przegrało ze swoim rywalem, a we wszystkich pozostałych pojedynkach punktacja była niższa). Może by tak przynajmniej jakąś listę honorową opowiadań ułożyć?
Mówisz maszFaux w temacie o zasadach pisze:Wszystkich forumowiczów zachęcam do czytania tekstów, bo w planach mam ankietę na koniec Turnieju, która będzie miała na celu przydzielenie Waszej właśnie nagrody! Prawdopodobnie w postaci rangi, ale jeszcze kombinuję.
Tekst A: 322
Średnia ocen: 80,25
Tekst B: 319
Średnia ocen: 79,75
Tekst D: 300
Średnia ocen: 75
Tekst C: 294
Średnia ocen: 73,5
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”