20
Wróć. F nie może być kobietą, bo wówczas nie mam jak mieć trzech albo czterech błędów (tylko dwa - zmiana na faceta w miejscu D i na kobietę w odpowiednim miejscu).

To weźmy tak:
A - kobieta
B - mężczyzna
C - mężczyzna
D - mężczyzna
E - mężczyzna
F - mężczyzna
G -mężczyzna
H -kobieta (skoro panowie tacy przekonani, to zaufam im)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

22
A mężczyzna
B mężczyzna
C mężczyzna
D mężczyzna
E mężczyzna
F mężczyzna
G kobieta
H kobieta
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

26
A więc płci zawodników ujawnione! Jak dla mnie wielkich zaskoczeń nie ma, choć A okazał się mistrzem gender-trollingu.
Faux pisze:Przystępujemy do zgadywania liter A i E. :)
Eee... A reszta to pies? Ja rozumiem, że finał, najlepsi (rzekomo) i tak dalej, ale co ze strzelaniem innych?
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

30
Czy to znaczy, że jak tylko zgadniemy, pojawi się THE WYNIK?! O_O
Dobra, ludziska, zgadujemy!

E - padaPada (of corz)
A - ... Jak dotąd kojarzę trzech kandydatów, w tym jeden z nich to ja (serio, ludzie, WTH?), ale ja sam nie mam żadnej mocnej kandydatury, stąd biorę jeden ze wspomnianych nicków i mówię: SkySlayer.
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”