46

Latest post of the previous page:

SkySlayer pisze:F - SkySlayer
A to ciekaaawe :P Bo właśnie zaczęłam myśleć o takim typowaniu...
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

47
Adrianna pisze:A to ciekaaawe :P Bo właśnie zaczęłam myśleć o takim typowaniu...
Też wziąłem to pod uwagę, ale coś mi mówi, że to chyba jednak nie on... :D

51
a teraz robię zbiór zamknięty facetów których można wziąć pod uwagę

Kruger, Martinius (to pewnie ten co nie miał czasu), polishbritpoper (ale tego nie będzie), Maladrill i pP, eworm, zorck, Skyslayer, BMW, Lu, Gott-Foo (choć w cuda nie wierzę), kanadyjczyk, Ollars, Mich'Ael albo Misiael (zawsze mi sie mylą) Michał Medwid, Sir Wolf (też nie wierzę) Epejos22, gabim generalnie ciągle jakieś kiepskie opinie dostaje, co wy gustu nie macie? uthModar, minojek, Owsianko kuźwa zdolny jest, ale jest burakiem i sympatyzować nie będę, Daywayfarera coś chwalą ale nie czytałam, MAREL (ale on już wydał książkę czy jeszcze nie?) tonik, no i co najmniej jeden uczestnik będzie z Qfantu którego tu prawie nikt nie zna. Więcej grzechów nie pamiętam
ObrazekObrazekObrazek

56
Faux pisze:Uwaga, teraz przemówi pewien Ktoś i to będzie 100%-owa prawda... :) Zaznaczę w tym poście swoją obecność, żeby nikt przez przypadek pomiędzy nim a mną nie napisał. ;)
Tak więc ogłaszam wszem i wobec: nie brałem udziału w konkursie.

Tak mi dopomóż bóg oraz cała reszta panteonu. :)

Faux: Potwierdzam i chichoczę. :D
Ostatnio zmieniony ndz 13 maja 2012, 15:40 przez padaPada, łącznie zmieniany 1 raz.
Leniwiec Literacki
Hikikomori

58
padaPada, nie blefuj. Ile byście z Fauxem nie zapewniali, to i tak nikt nie uwierzy xP

Hmmm... Zastanawiam się nad tym nieznanym... Kogo jeszcze Luka nie wymieniła?
Może Ninetongues?
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”