Spekulacje dotyczące zawodników? Dlaczego nie, nawet ja mam już swoje typy. Na razie nie zdradzam nicków, nie wiem, ile nam tu będzie wolno - z tego samego powodu staram się nie pisać w sposób, który definitywnie mnie wlicza lub wykreśla z grona szanownych uczestników. Zresztą w ten sposób jest znacznie przyjemniej, polecam to jako dowartościowującą rozrywkę i troszkę tylko wredną psychologiczną grę z resztą użytkowników

Opinie na temat regulaminu, pytania? Jak najbardziej, przydadzą się w oby jak najmniej ewentualnym ToPA2013! Osobiście liczę na to!
No i westchnienia zachwytu nad nagrodą! Och, jakżeby to cacko przebosko wyglądało na honorowym miejscu w pokoju. Co mówię - w domu!
A jaka zabawa będzie, skoro zawodnicy też będą się tutaj odzywać, próbując usilnie nie zdradzić swojej tożsamości, a my i tak będziemy wszyscy się nawzajem podejrzewać... Kryminał najwyższych lotów! Czyli to, co ewormy lubią najbardziej!
Do Fauxa:
a) Jak daleko możemy posunąć się w omawianiu ToPA2012? W szczególności chodzi oczywiście o kwestie zawodników. Można rzucać nickami czy lepiej zachować swoje podejrzenia dla siebie? Żeby nie było żadnego Faux pas*

b) Jakimi kryteriami z grubsza kierowałeś się przy wyborze tych "najlepszych"? Jeśli dasz radę powiedzieć, nie zawężając zbyt boleśnie grona podejrzanych, ma się rozumieć.
Lepiej dla Ciebie, żebyś nie wziął był żadnych fioletowych... Choć, właściwie, jeden... Czy da się pokonać publikowanego autora, jeśli nie wspiera się on nazwiskiem? Były dyskusje na Wery, w jakim stopniu poczytność zależy od wyrobionego nazwiska, byłby ciekawy eksperyment

EDIT: O, widzę, że posty w tym wątku podlegają moderacji przed publikacją. To upraszcza sprawy, dobry pomysł.