Nagroda publiczności należy się...

A: eworm
Liczba głosów: 6 (43%)
B: SkySlayer
Liczba głosów: 3 (21%)
C: Alan
Liczba głosów: 2 (14%)
D: Daywayfarer (Brak głosów)
E: uthModar
Liczba głosów: 3 (21%)
F: zorck (Brak głosów)
G: mamika6 (Brak głosów)
H: Łasic (Brak głosów)
Liczba głosów: 14

2
Na siebie? Nie, żart.

Podejrzewam, że wielu zagłosuje na B, tj. SkySlayera. Było wiele głosów o tym, jaka szkoda, że go zbyt wcześnie pokonałem. Mi się jednak tekst wybitnie nie podobał...

Jeśli o mnie chodzi, to tak naprawdę żaden z zawodników nie zaszokował mnie żadnym z tekstów aż tak. Ja wiem, że to brzmi dziwnie, starcia najlepszych et cetera... Ale choć teksty były ponoć fantastyczne, ja żadnego fantastycznym nie znajduję. Jasne, są dobre, ale...

Cóż, zapewne rzecz tkwi w tym, że dla mnie musi być fabuła, zwroty akcji, dobra tajemnica i trochę humoru. W 10k znaków tego nie upchniesz.

Tak czy siak - wstrzymuję się od głosu.
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

3
Nie no, chyba my, czyli ci, którzy już raz się oceniali nawzajem, nie powinniśmy tutaj głosować? No bo co, powtórka z rozrywki?

Jesteśmy gladiatorami, nie publicznością ;)

5
Ok, więc, "Nagroda publiczności i rywali niezaangażowanych opiniotwórczo" :D

Wiem, wiem, czepiam się, już siedzę cicho i nic nie piszę... ;)

[ Dodano: Pon 14 Maj, 2012 ]
eworm pisze:Podejrzewam, że wielu zagłosuje na B, tj. SkySlayera. Było wiele głosów o tym, jaka szkoda, że go zbyt wcześnie pokonałem. Mi się jednak tekst wybitnie nie podobał...
Uwielbiam antyreklamy w takich miejscach! :P

A tak już bardziej serio, to nie martw się, mój tekst się tu zupełnie nie odbije ;)

9
A ja jestem za C, czyli Alanem. Jego tekst był "sympatyczny" i czuję, że gdyby przeszedł dalej(na co liczyłem), to rozwinąłby skrzydła.

PS. Faux mógłbyś zmienić podpis nad wynikami? Zwycięzca turnieju to wg. mnie mogłoby być przed ogłoszeniem wyników, a teraz jest nagroda publiczności, zupełnie inna feta. Tak jak ja zagłosowałem, to trochę dziwnie się czuje, od razu typując na zwycięzcę za jeden tekst.

10
A do kiedy można głosować, bo nie przeczytałem wszystkich tekstów i nie wiem, czy się wyrobię z lekturą wszystkich ;)
All write!

12
Ja zagłosowałam na eworma. Przyznam, że wybierałam pomiędzy nim a uthModarem. uthModar powalił mnie swoim pierwszy tekstem (dla mnie opowiadanie turnieju), ale ostatecznie, jak się przyjrzałam, to w drugim etapie eworm wygrał dla mnie zdecydowanie, a i w finale chyba za niego trzymałam nieco mocniej kciuki ;) Więc: 2:1 dla eworma
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”