Latest post of the previous page:
Eldil, doszukałeś się już kolejnego przecieku?Giełda nicków
167Takie tu emocje, że nie wiem, czy doczekam kolejnego etapu
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
Giełda nicków
168Eldil, meliski,? miętki,? Czy kieliszek nalewki na wzmocnienie?
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
Giełda nicków
169 Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Giełda nicków
170No to mam już swój typ, ale też na razie się wstrzymam
Nie wiem dlaczego, ale nasuwa mi się na myśl Wolha.Redna :?:
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/
Więcej niż zło /powieść/
Giełda nicków
171Ja tlko zauważę nieśmiało, że wstukanie w weryfikatoryjną wyszukiwarkę słów "czerwony kapturek" i przejrzenie wszystkich 34 postów - a nawet nie wszystkich, bo niektóre od razu odpadają - zajmuje raptem kilka minut, więc B może po prostu umie przeprowadzić właściwy risercz, a niekoniecznie jest oldboyem, w sensie obecności na Wery "od zawsze" 
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.
Giełda nicków
172I słusznie się nasuwa
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva
"Between the devil and the deep blue sea".
"Between the devil and the deep blue sea".
Giełda nicków
173Aktegev, D jak Dobrze! 
Zgadujemy... G! Propozycje?
Zgadujemy... G! Propozycje?
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
Giełda nicków
174Do tej pory obstawiano: Godhand, Sarah, Eldil, dorapa, ancepa - Ja jestem za Eldilem.
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Giełda nicków
175G:
Sprawdźcie kto urodził się 63457 dni temu.
*
Zestaw "zrób to sam": kalkulator + Wikipedia.
Sprawdźcie kto urodził się 63457 dni temu.
*
Zestaw "zrób to sam": kalkulator + Wikipedia.
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
Giełda nicków
176czyli kto się urodzi 22 października 1844 roku (dokładnie 63457 dni temu)
Added in 35 seconds:
*urodził
Dlaczego nie mogę edytować choćby ostatniego postu?
Added in 35 seconds:
*urodził
Dlaczego nie mogę edytować choćby ostatniego postu?
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
Giełda nicków
178Czerwone serduszko prowadzi do Sarah 
Added in 1 minute 49 seconds:
Data do aktorki o takim imieniu.
Added in 1 minute 49 seconds:
Data do aktorki o takim imieniu.
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Więcej niż zło /powieść/
Giełda nicków
179albo https://www.famousbirthdays.com/people/ ... hardt.html
Added in 16 seconds:
ech... ale jestem powolny
Added in 16 seconds:
ech... ale jestem powolny
Giełda nicków
180Wow, nagły wysyp dobrych odpowiedzi!
Aktegev pierwsza! G jak Gratulacje!B 18:31 pisze:https://pl.wikipedia.org/wiki/Sarah_Bernhardt
Kalkulator dat wyliczył że pomiędzy datą 22 października 1844 r. (wtorek) a datą 19 lipca 2018 r. (czwartek) jest 63457 dni co stanowi 173 lata, 8 miesięcy i 28 dni.
A zatem ze specjalną dedykacją dla Sarah:
[youtube][/youtube]
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
Giełda nicków
181Gwoli ścisłości to Rubia jako pierwsza obstawiała, że G to Sarah