Giełda nicków

181

Latest post of the previous page:

Gwoli ścisłości to Rubia jako pierwsza obstawiała, że G to Sarah
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

184
A B to Rubia :twisted:
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

186
Aktegev pisze: Skoro Rubia była pierwsza, to punkt jest jej
nie, nie - Rubia obstawiała na bazie stylu pisania i dużo wcześniej niż ta zabawa z zagadkami. Także należy Ci się jak psu buda. :)

Giełda nicków

188
Ja też obstawiałem Sarę jako G po pierwszych dwóch (poza forum) ale God mnie przewątpił.

Natomiast D to dla mnie szok w trampkach, myślałem że Red to E :shock:
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

189
Też tak myślałam :) Ale to pokazuje, jak zawodne jest typowanie "po stylu". Wydaje ci się, że wiesz, jak ktoś pisze, jakie historie lubi, jakie motywy najczęściej wykorzystuje, dopasowujesz taki anonimowy tekst do tych potwierdzonych autorsko, rózne elementy się zgadzają - a potem guzik :D
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

Giełda nicków

190
...albo B to Misieq79 :/

Giełda nicków

191
Pomidor!!!
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

192
W przyszłym tygodniu dokończymy to wspominane nie raz "D, N, O". ;) Możecie w tym czasie zagłębić się w teksty O i spróbować po stylu strzelić celnie albo poczekać na zagadkOwy wpis.

Added in 6 minutes 36 seconds:
P.Yonk zebrał wszystkie dotychczasowe strzały -

Link także w pierwszym poście w Giełdzie.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

193
Faraon, dziękuję za piosenkę :) szczerze mówiąc - ja bym się nie odgadła po tych Twoich podpowiedziach - tym bardziej gratuluję Aktegev,.
A wieczorem, w podziękowaniach, wrzucę kilka słów komentarza do ToPa :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”