Giełda nicków

496

Latest post of the previous page:

Sarah pisze:
E to irysek? :)
(Ciebie Maupo obstawiam, więc się ciesz, że tak Cię cenię)
Że ja????? W finale TOPA????? I to jako E???? :oops: Nie potwierdzam absolutnie, aczkolwiek czuję się zaszczycona samą sugestią :*
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Giełda nicków

497
Ja wiem, ja wiem, ale tak mnie dzisiaj najszło:
B - Thana
E - Godhand
J - Misieq79
S - oczywiście i niezmiennie Uniwers
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

500
Smerfem marudą?

Pobieżna lektura moich nielicznych tekstów (o ile ktoś ma tyle samozaparcia) wykazałaby, że stylowo zwyczajnie nie mogę być jedną z literek B,E,J,S. Uważna lektura z dużym prawdopodobieństwem wyeliminowałaby dwie kolejne. Zostałaby jedna (w moim stylu), ale czy prawdziwa?
Czy to nie fejk, zmyła?
A może ja już tylko wiersze piszę?

Cóż, jak rozumiem, na zlocie wszystko się stanie jasne. Pertraktuję, może mnie puszczą.
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy

Giełda nicków

501
Stylowo, po lekturze moich tekstów, ja nie mogłem być F ;-)
TRUST NOONE :lol:
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

502
P.Yonk pisze: E - Godhand
J - Misieq79
S - oczywiście i niezmiennie Uniwers
Czy w takim przypadku nie wychodzi, że podpowiedź do listy Eldila jest ściemą? :P

Po cichu jednak liczę, że E lub B okaże się kobietą. Swoją drogą, B w przytoczonej korespondencji nieźle się pilnuje z ujawnieniem płci. Lub Faraon tak sprytnie zakręcił, ale wtedy pytanie, czemu nie zakręcił przy J ;)
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/

Giełda nicków

503
Aktegev pisze: Lub Faraon tak sprytnie zakręcił, ale wtedy pytanie, czemu nie zakręcił przy J
Co znowu ja... :roll:
;)
B:
O, w mordkę, no. Zobacz, post z Wery:

<autor: P.Yonk » pn 16 lip 2018, 15:51
Autorze B - prowadzisz warsztaty może?>

I co ja mam odpowiedzieć?!

Druga Połowa:
No, na przykład, że może prowadzisz. Albo prowadzić możesz. Albo, że akurat w tym momencie nie prowadzisz. A w ogóle, co to za maniera zadawania pytań autorom???

B:
Bo to jest Wery, a ono ma swoje maniery! Ech, najgorzej, jak człowieka tak zajdą chytrze zza winkla i łup między oczy! I jak tu sprostać takiemu pytaniu? Nie kłamliwie, nie oszukańczo, lecz sekretnie i dyplomatycznie?

Może odwrócę uwagę publiczności i skieruję ją na Admina? Bo to jego wina! Niech dźwiga!

Druga Połowa:
A nie złamie się pod ciężarem?

B:
E tam, on ma nadludzkie moce. Sześć rąk! Nie, sześć głów!
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

504
Jeśli tekst nie jest fake'iem Faraona – oby żył wiecznie! – to czy tak może odpowiadać kobieta? :/
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

506
Kruger pisze: Kobieta może wszystko!
A ta kobieta tym bardziej :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

507
Godhand pisze: A ta kobieta tym bardziej
Uderz w stół, a smartfon podskoczy.

Giełda nicków

508
P.Yonk pisze:
Godhand pisze: A ta kobieta tym bardziej
Uderz w stół, a smartfon podskoczy.
:P

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

510
Hmm, Faraon (Obyś żył wiecznie!), czyżbyś szukał BOSKIEJ cząstki? ;> Do czego innego potrzebny byłby Ci LHC?
B = Godhand jednak...

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”