Giełda nicków

512
Pomijając fakt, albo uwzględniając, że na forum to właśnie SB jest takim Wielkim Zderzaczem Andronów. Twierdzisz Aktegev, że naszemu Faraonowi (Oby żył wiecznie!), chodzi o akcelerację, a nie o poszukiwanie "boskiej cząstki"? ;>
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

514
bengalski w Południowej Afryce powiadasz?

Faraon_edit: Rety, Azji! Źle napisałem. :P
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

517
Faraon pisze: Wiecie jak w Południowej Azji mówi się na posterunek policji?
Added in 16 minutes 56 seconds:
(język bengalski)
https://translate.google.pl/#pl/bn/posterunek%20policji

Giełda nicków

520
থানা back translations:
-
Transliteration
thānā
Part of speech
noun,

czyli jednak BThana

Giełda nicków

521
Dzień dobry Państwu.
Jestem Thana. Mangusta egipska. Szczur Faraona. ;)
Literka B.
Pozdrawiam serdecznie tych, co mnie pamiętają i tych, co mnie dopiero niedługo poznają. :)
Szykują nam się bowiem wspólne przygody!
Więcej ode mnie niebawem w dziale turniejowych podziękowań.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

Giełda nicków

522
Goldfarb, No, recht miołeś, synek.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

525
Faraonie – obyś żył wiecznie! – Komu punkta? Godhand pierwszy w zagadce. Ale Aktegev jeszcze przed całą zagadką.

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”