Latest post of the previous page:
Kiedy ja dziś muszę do dentysty

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Kiedy ja dziś muszę do dentystyKto by się spodziewał że i ithilhin potrafi z taką łatwością iść w zaparte. Nawet przy wielkim bannerze z jej nickiem w bitwie 13, powiewającym nad jej słowami
To tylko dobre pierwsze wrażenie. Przy bliższym poznaniu bardzo wiele tracę
Żadna brutalność, zaledwie drobna niedogodność. Do brutalności dojdziemy
Ups... Ale może to dezinformacja w stylu ambasady ZSRR? Naszych sołdat zdies' niet ( a rakiety śmigają)
Edit. S to uniwers, wycofuje się z F i H.
Kim jest I ?[i]Zawodnik [b]I[/b][/i] dn. 4 lutego 2018 pisze:Hm, hm, "Coś specjalnego", tak?
Masz szczęście, że walnąłeś mnie mejlem w trybie rozkazującym, zamiast przedstawić ofertę. [...] nie poszedłbym na to, gdyby decyzja była w moich rękach. Nawet teraz mam swoje wątpliwości, ale z drugiej strony - bardzo chętnie dam nurka raz jeszcze. Bóg jeden wie, że opowiadanie historii to dla mnie powietrze. Nie odrzucę okazji, by łyknąć trochę świeżego.
Obawiam się, że nie będę tym samym młodzikiem, non-stop paplającym w temacie na forum i podgrzewającym atmosferę, nie tym razem. Zresztą byłby to dead giveaway odnośnie mojego udziału po tak długiej nieobecności. Za to na pewno będę przebieg spraw obserwować z cichej mojej kryjówki i wypowiem się, gdy już będzie po wszystkim.
Jestem ciekaw zasad, ale nie wiem, o jak wiele mogę zapytać - i jak wiele wyjaśni mi zaproszenie. Limit znaków, tematy, terminy, ilość zawodników, metody na anonimowość - czy będą duże zmiany, czy raczej bez "naprawiania działającego"?
Podpisano,
Ja tylko przypominam, że te wszystkie sugestie dot I to były: brat_ruina
Zawodnik H dn. 3 marca 2018 pisze:Ok. Ale będzie na ciebie.
Od lat nie pisałem.
Od lat nawet nie czytałem.
To g**niany pomysł.
Dawaj te tematy
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”