Niedyskrecje Faraona

92
Zanim się wymęczyłem z moim internetem, większość moich znalezisk już tu padła :)
Jeszcze jedno: W linijce pisanej kursywą jedno a jest normalne. Znów więc a :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Niedyskrecje Faraona

95
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
Czerwień kobiecych warg jest pod to, żeby nie było na nich znać krwi, wyssanej przy pocałunkach - S✿lem

i L i a d a

Added in 26 seconds:
;)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Niedyskrecje Faraona

97
i d i i i d i a i i . L

Added in 1 minute 20 seconds:
Nie kompromituję się więcej. Nie widzę, nie mam skojarzeń, nie pamiętam jaki miała Sarah podpis dokładnie.

Added in 34 seconds:
i co do tego ma Narcyz?
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Niedyskrecje Faraona

101
Metamorfoza Narcyza - S.Dali

Faraon_edit: Trafiony zatopiony, brawo! Nie odeszliśmy jakoś bardzo daleko od "Trwałości pamięci". ;)

Niedyskrecje Faraona

103
dalila?

Added in 3 minutes 9 seconds:
Lidia, Dali, Dalia.
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Niedyskrecje Faraona

104
Faraon już wrzucił temat

Niedyskrecje Faraona

106
a kiedy go modyfikowałeś?

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”