Mateusz Patalan, wkurzony przedstawiciel rocznika 2003.
PS
Tak, wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne popełniłem celowo.
I jeszcze inspiracja do napisania tego tekstu: https://imgur.com/ZDD7szS
I druga: https://imgur.com/walTlDv
Kocham cię, internecie.
-----------------------------------------------
Szanowna Pani Minister Edukacji Narodowej
Chciałby serdecznie podziękować za zdecydowane kroki, dzięki którym polska edukacja na powrót stanie się jedną z najlepszych na naszym kontynencie, jak za starych dobrych czasów. Masa ludzi mówi, że nigdy nie była najlepsza, ale co oni tam bredzą, jak ja przecież byłem, widziałem i wiem.
Dzięki Pani Minister nareszcie zapanuję zarówno ład jak i porządek, nie to co w Europie na klęczkach upadłej do końca już. Lewacy chcą nam tu jaką finlandię zrobić, a przecież każdy wie że tam same allachy i multy-kulty i ogólnie nic dobrego.
Chwała wielkiej Polsce i nowemu systemowi kształcenia młodzieży!
Dziękuje Pani za to, że nie będziemy już musieli wstydzić się własnej historii, bo to przecie nie ma się czego wstydzić, w przeciwieństwie do tego co te – tfu! - lewackie ścierwa wyrokują. Wszak historia naszego narodu to historia zawarta WYŁĄCZNIE w czystym bohaterstwie, o której mówić można tylko w samych superlatywach. Na pochybel lewakologom – nie dajmy stłamsić własnej historii to nasza wspólna sprawa i każdy Polak powinien bronić Polskiej racji historycznej i jednej jedynej słusznej wizji histori.
Po co dyskutować? Po co się kłócić? Wiadomo przecież, że bylo jak my mówimy, bo nasza racja historyczna jest najmojsza a nawet najnajszam, a już na pewno nie ta lewacka.
Postuluję także, szanowna Pani Minister Edukacji Narodowej, o wprowadzenie także do lekcji historii w klasie czwartej, Prawdziwej I Ukrywanej Historii Naszego Państwa O Której Te Lewackie Szumowiny Z Wyborczej Anty-polskiej Gazety Nic Nie Powiedzą Bo Soros I Żydzi, czyli Imperium Lechitów. To od tego powinniśmy zaczynać uczyć dzieci! Naprawdę! Na pochybel zaborcom!
Cieszę się też, że wreszcie ktoś zadecydował się nie ulegać wpływom z zewnątrz i postawić się propagandzie jaką niesie ze sobą akceptacja związków chomoseksualnych. NIE DAJMY SIĘ OMAMIĆ IDEAŁOM UPADŁEJ NA KOLANA EUROPY, KTÓRA JUŻ DAWNO ODWRÓCIŁA SIĘ OD SWOICH TRADYCYJNYCH WARTOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
DOBRZE ŻE KTOŚ MA WRESZCIE ODWAGĘ POWIEDZIEĆ, ŻE GEJOSTWO TO TAKIE SAMO ZBOCZENIA JAK PEDOFILIA ZOOFILIA CZY TAM INNA FILIA!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRZE ŻE PODRĘCZNIKI O TYM MÓWIĄ!!!!!! BARDZO DOBRZE!!!!!
CHŁOPAK DZIWECZYNA NORMALNA RODZINA! STOP PEDAŁOWANIA!!!1
CHŁOPAK DZIWECZYNA NORMALNA RODZINA! STOP PEDAŁOWANIA!!!1
I cieszę się, że ta cała wylęgarnia patologii czyli gimnazjum wreszcie zostanie zlikwidowana! Ja żem widział film i tak było, dwie gówniary biły trzecią a KTO WINNY GIMNAZJA WINNE, NO PRZECIEŻ OCZYWISTE TO JJEST JAK TO ŻE ZŁODZIEJ TUSK DO BRUKSELI UCIEKŁ ZŁODZIEJ JEDEN. Ja chodziłem do osmioklasowej szkoły i co? I wyrosłem na pożądnego obywatela, wyedukowany jestem i co?
A ta cała nauczycielska chołota to niech się wreszcie za robotę weźmie, a nie protesty im tylko w głowie. Do roboty! A jak nie pasuję, to niech się uczciwą pracą zajmą!
Dziękujemy Pani Minister Edukacji Narodowej za to, że chce Pani Minister wychować nasze dzieci w jedynej słusznej i prawdziwej doktrynie.
Łącze wszelkiej maści i upierzenia wyrazy szacunku
Mateusz Patalan