Latest post of the previous page:
Tu się pracuje:)Isabel pisze:Stylistycznie
Przepraszam:(Mrs Alistair pisze: Znowu obrzydlistwa
?Mrs Alistair pisze: Wkuł się?
:oops:ithilhin pisze:Bardzo dobre, Ruin.
Są tu na sali:)Sarah pisze:Ktoś mi niedawno pisał o przygnębiającej wymowie tekstu..
Nie:)Gruszka pisze: Nie wypierdziane
W rzeczy samej.Gorgiasz pisze:Nigdy nie wiadomo, kiedy zejdziemy, bądź ktoś nas przekieruje na inny tor życia, a nawet czy to, co uczyniliśmy, będzie miało w przyszłości znaczący wpływ na nasz lub nie nasz los.
Była. Zrezygnowałem z opisu bo wydało mi się niepotrzebną dłużyzną.Bartosh16 pisze:Dodałbym trochę trawy. I lepiej by się paliło, i wiarygodniej by wyglądało.
brat_ruina pisze:Dopiero po dłuższej chwili znalazł żyłę, co tam, ledwie jej zarys na podziurawionej jak sito ręce
Gdzie tylko można.Bartosh16 pisze:A nogi? Gdzie czytałem, że jak nie mogą w ręce, albo nie chcą na widoku, to kłują nogi.
Tu jest ok https://sjp.pl/Wkuł ale miałem już problem z tym słowem w drablu o tatuowaniu, bo - ponakłuwać nie ma https://sjp.pl/ponakłuwać Doszliśmy na sb, że gupi słownik gupi:)Bartosh16 pisze: Btw. dlaczego każdy współczesny słownik elektroniczny kwestionuje mi poprawność słowa "kłują"?
brat_ruina pisze:Jakiś prorok wymyślił mu ksywę. Od tamtego momentu był bez szans.
Bartosh16 pisze: To brzmi trochę tak, jakby prorok był bez szans.
Tylko nie pisz, jak nie powiem kto, że można się domyślić i wiadomo, o co chodzi.

No ba:) Tylko wiesz, TUTAJ poprawiać nie można.Bartosh16 pisze:Wygląda na to, że przyczepiłem się najbardziej, co poczytam sobie za sukces. Mam nadzieję, iż mój trud zostanie należycie doceniony, a uwagi wzięte pod uwagę.
Dzięki:)Juliahof pisze:Bardzo dobre!
Oliwi się:)Romek Pawlak pisze:zgrzytów trochę jest
Prasuje się:)Filip pisze:oczywiście, jak u Ciebie zawsze: pognieciony.
Miało wyjść tak jak wyszło:) z niewielkim % na szlif:)Rumcajs pisze:Miało wyjść dowcipnie ironicznie a wyszło mało wiarygodnie.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przeczytanie i opinie.
Największym sukcesem dla mnie jest to że dział miniatur ma się w bardzo dobrej kondycji.
Pozdrowienia.