Gówno

1
Skoro z pisania nici, to może spacer? Niedaleko przecież park i ścieżka między drzewami, ponad chwastami i ziołami, a wzdłuż strumyka — długa na sześć tysięcy pięćset trzydzieści dwa kroki. Wystarczy więc przejść dwa razy.
Byłoby cudnie, ale komary — i co gorsze — dukt zmienił się w istną helixostradę i człek miast zachwycać się okolicznościem przyrody, musi uważać, by nie zrobić krzywdy pierwoustym.
Podoba mi się to słowo.
My jesteśmy wturouści. Co oznacza, że pierwszy otwór, który nam się wykształca to ten ...tamten. I to naprawdę wiele wyjaśnia! Serio!
Choćby to: wierzcie, lub nie, ale bardzo się starałem, by nie wyszło jakieś...
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Gówno

3
Fajne! Tytuł dosadny, nie wiedziałem czego się spodziewać, a jest zgrabnie i sprytnie. I edukacyjnie. :) Nie wyszło g..., wyszło niezłe drabble. Pozdro.

Gówno

4
P.Yonk pisze: (pn 28 lut 2022, 22:46) Skoro z pisania nici,
Jeżeli pająk stwierdza, że z pisania nici, to znaczy, że coś tak utkał ;)
P.Yonk pisze: (pn 28 lut 2022, 22:46) pierwszy otwór, który nam się wykształca
Może nie tyle wykształca, co z tego... tamtego od początku wychodzi coś konkretnego :P
A tak serio, bardzo miła lektura ;) Ten drabbel jest dobrym przykładem, że jak coś jest dobrze napisane, to i o gównie czyta się z przyjemnością ;)
Z wyrazami szacunku,
Fallen

Gówno

5
Fallen pisze: (czw 07 kwie 2022, 14:30) pająk stwierdza, że z pisania nici, to znaczy, że coś tak utkał
dobre :D Dzięki wielkie za komentarz. Bardzo mi miło.
Cieszę się, że tytuł nie odstraszył...
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Miniatura literacka”