DRABBLE NA NIEDZIELĘ NR 13

1

Gdzie jest Buka, kiedy śpi?
Czy jeż czasem bywa zły?
Dokąd tupta nocą stróż,
chciałbyś wiedzieć, ale cóż....
Weryf-fika-torium wszystkie teksty kocha
i chce byśmy wszyscy kochali je trochę...

13 nie-feralny numerek DNN

ZAPRASZAMY!

Do pobrania:
TUTAJ
[img]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn. ... .png[/img]

===>>>
Zapraszamy też na profil DNN na Twarzoksiażce :)
===>>>
Ostatnio zmieniony sob 07 cze 2014, 21:13 przez ithi, łącznie zmieniany 1 raz.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Wszystkim Mamuśkom, Tatuśkom i Matce Wszystkich Matek za smaczny DNN z wkładką mięsną blond, łakocie, jeże i Bukę podziękowania składa wdzięczne dzieciątko :-P

4
Leszku , a potem będzie... karuzela!

Grimzon pisze:To zdanie jest celowo tak napisane?
tak
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
Nieeee, samochody, te, co się zderzają! I lody! Duże! :-)

Na karuzelę, to ja mam, za przeproszeniem, za słabe trzewia. Po tych wszystkich bakaliach, kandyzowanych owocach i kołaczach efekty mogłyby być... spektakularne :-P

6
Piękny numer, taki... eklektyczny. :lol:

A jutro koniecznie trzeba zrobić sobie Dzień Dziecka. Tylko gdzie tu by na te zderzające się samochody?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

7
To na samochodziki! Takie to zderzania!
Matka stawia!
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

8
Zawsze tak robię. Drukuję kolejne numery DNN i WF, a potem czytam p o w o l i, szeleszcząc kartkami. Mój ojciec uważał, że życie bez szelestu gazety jest diabła warte, a tak się składa, że to jedyne GAZETY, jakie ostatnio czytam. Reszta jest diabła warta :/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Drabble na Niedzielę”