151

Latest post of the previous page:

Gratulacje! Się podepnę i też pochwalę: a kto od razu mówił, że tak będzie, no kto? :) Jak ja mówię, że tekst dobry, to dobry. I już. Bo ja mam talent do czytania. :P
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

152
Serdeczne gratulacje!
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

153
Święta prawda, Thana. Tak mnie powitałaś. Dałaś mi skrzydła...
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

156
Dziękuję.
Powiem naprawdę szczerze - nie wysłałabym nigdy tekstu do wydawnictw, gdybym nie znalazła tego Forum.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

157
Gratulacje! I jak wydadzą to mów! Ozłocimy Cię fioletem! :)

158
Oj, za rzadko tu zaglądam, nazbierało się.
Gratulacje Nataszo (największe) oraz dla Cranberry, Eworma i Mamiki.

Moja kolej, choć po Nataszy to nic specjalnego.
Mój debiut w formie dłuższego opowiadania (czyli nie szortów :) ) znajdziecie w najnowszej, zmartwychstałej i zremasterowanej odsłonie Fahrenheita. Czyli TUTAJ.

159
WOW! Natasza? Wielkie gratulacje. Czekam, z niecierpliwością, na twój debiut. To jest naprawdę coś!

Możesz zdradzić tytuł?

160
"Mężczyzną i niewiastą stworzył ich..."
(Miało być 1000 stron autobiografii... ale okazał się nieprzyjazny i będzie małym druczkiem :) )

163
Dziękuję każdemu osobno...
Upiłam się na razie radością...ale postawiłabym dobre wino wszystkim

164
Gratuluję :) *

* A nie mówiłem? ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

165
Navajero pisze:* A nie mówiłem? ;)
To dużymi... i wężykiem, Navajero.

I powiem głośno - Navajero mi wytłumaczył - nie słuchaj narzekań, mitów i plotek. Wyślij. To jest jedyny sposób, by dowiedzieć się prawdy.

Nisko się kłaniam. :)

166
E tam, to mnie przyjemnie, że pomogłem się zdecydować zdolnej autorce.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”