33
Chwalić się, nie krępować ;)
Gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

36
Sepryot pisze:Moje opowiadanie znalazło się w pierwszym numerze WeryForma(t)u.

xD
świetnie! Słyszałam, że to nowe, genialne wydawnictwo ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

37
Sepryot pisze:Moje opowiadanie znalazło się w pierwszym numerze WeryForma(t)u.
Rety, moje też! :D
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

41
Bardzo lubię pisać opowiadania. Niektóre z nich można będzie znaleźć na moim blogu, wraz z recenzjami i różnego rodzaju artykułami oraz felietonami. ;)

http://linkusuniętyptzezzłąithi

ithi edit: To Twój drugi post na forum i jak na razie służy tylko reklamie bloga. Kolejny taki bedzie skutkował czerwonym krawatem. Tutaj mówimy o publikacjach w portalach literackich itp.
Ostatnio zmieniony czw 29 maja 2014, 17:37 przez iamareptile, łącznie zmieniany 3 razy.

46
Gratki Zoee :) Może mnie też w końcu natchnie do napisania kolejnego szorcika.
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”