391

Latest post of the previous page:

O! Gratulacje, Jacku! Mam przeczucie, że ta książka mi się spodoba.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

392
Dziękuję wszystkim :)
mamika6 pisze:Gratulacje! Podoba mi się możliwość przeczytania pierwszego rozdziału :)
Gdybym miał tę szansę, wybrałbym jakiś dalszy fragment, bo początek może mylić, jak to u mnie bywało ;)

393
Gratulacje! :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

395
Serdeczne gratulacje, dziko!

396
Gratuluje Ci z całego serca:)

dziko oby tak dalej:)

397
Gratulacje, dziko!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

398
Gratulacje, dziko!

Ja zaś powiem, że moja książka nie istnieje już tylko wirtualnie - trafiła do księgarń i każdy może sobie teraz obmacać ;) (towar macany należy do macanta :D )

[img]http://s13.postimage.org/djlaqubgz/sgs.jpg[/img]
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

399
Serdeczne graty, Kamiko!

400
Dzięki! ^.^
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

401
Gratulacje, Kamiko!
Tak trzymaj i szykuj następne!
B.A. = Bad Attitude

403
Brawo, Kruger! Przy okazji napomknę cichutko, że czekam na coś nowego... ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

404
Gratulacje, Kruger!

Ale się ostatnio tych publikacji posypało! :)
B.A. = Bad Attitude

406
Wow, gratuluję Kamiko, Dziku i Krugerze ;]
Kamiko, co to za wydawnictwo?

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”