No kurcze, przykra sprawa z tymi hejterami. Zostało shejtowanych kilku autorów związanych z fantastyką przez te same osoby/osobę (wiele negatywnych opinii pojawiło się hurtowo o jednej godzinie). Szkoda bo lubimyczytac.pl jest jednym z najpopularniejszych serwisów dotyczących książek i fajnie by było, gdyby była to giełda prawdziwych recenzji. Sam chętnie bym poczytał jak ludzie widzą moją książkę, co im sie podoba, a co nie, ale to raczej marzenie ściętej głowy. Fajnie, że są osoby takie jak Ty, którym hejt zaostrza smak

pozdrawiam
Właściwie to smak zaostrzył mi nie sam hejt, tylko jego hmmm... "podejrzaność". Weszłam na LC w celu sprawdzenia, czy może na temat Twojej książki pojawiła się już jakaś sensowna opinia, a tu mnóstwo jedynek - tak szybko po premierze?! Aż tyle osób przeczytało książkę w tak krótkim czasie?! I co najmniej 2 z nich w swojej opinii napisało niemal to samo zdanie?! Jedynka to dość skrajna ocena. Na podstawie fragmentu, który czytałam na Twoim facebookowym fanpegu, moje czytelnicze doświadczenie mówi mi, że nawet jeśli Twoje książka nie okaże się arcydziełem, to stawianie jednej gwiazdki jest dużą przesadą...
Przykre dla Ciebie jest to, że LC to strona dość opiniotwórcza. Znasz w ogóle te osoby? Dałeś im jakiś powód do hejtowania Ciebie i twojej twórczości? o_O A jeśli nie, to po co to robią? o_O
Zresztą Navajero również został strollowany, "Demonom wojny 2" też ktoś dał już jedną gwiazdkę... przed premierą?! Wtf?