76

Latest post of the previous page:

Filip, gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

79
Miałem być w tej antologii, ale później stwierdzili, że chcą promować młodych :P Teraz już wiem kto mnie wygryzł ;) Gratulacje! :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

82
Gratulacje! Cieszę się! :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

84
No pięknie. Gratki.
Ale pogadajmy o konkretach. Czy się opyla. Jeśli honorarium wystarczyło na Golfa III z przebiegiem poniżej trzystu tysięcy - to tak :-P Tylko koniecznie - chromowana nakładka na tłumik :-P :-P :-P

87
Dzięki wielkie! To bardzo miłe, dziękuję.
Dajcie znać, jak antologia wpadnie Wam w łapki - bardzo ciekawią mnie Wasze opinie (dobra, nie ukrywam: obawiam się mocno ;) ).
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

88
Ja też przyłączę się do gratulacji!
Tak trzymaj, Filip! :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

91
slavec2723 czyli gratulować? To gratuluję :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”