16

Latest post of the previous page:

Zoee pisze:Hmm - Aneta Jadowska? Osobiście nie znam, przyznaję, ale kojarzę jej bloga i fanpejdża. Sprawia wrażenie komunikatywnej osoby - może chciałaby do nas dołączyć?
Oj tak! Ja bym bardzo chciała :) Czy ktoś już zapytał czy jeszcze nie? Jakby co to mogę spróbować :)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

17
No, skoro pisaliście do Marka Krajewskiego, to proponowałbym też Mariusza Czubaja - pisał razem z Krajewskim, ma na koncie trzy swoje kryminały i kilka prac z zakresu antropologii kultury, więc na pewno byłby wartościowym użytkownikiem :) Znam go osobiście, był moim promotorem na studiach - bardzo pozytywny człowiek, choć trochę zakręcony :)
http://futurystycznyblog.blogspot.com/

mój blog o science-fiction i nie tylko :)

18
jako, że nikt nie protestował napisałam do Anety Jadowskiej- mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi :)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

19
Podbijam temat, przydałoby się trochę świeżej, pisarskiej krwi. Napisałam do Katarzyny Miszczuk (bo młoda i zdolna) i Marty Kisiel-Małeckiej (bo starsza, ale też zdolna) ;) Czekam na odpowiedź.
Ktoś ma jakieś inne propozycje?
Rapsodia pisze:jako, że nikt nie protestował napisałam do Anety Jadowskiej
Odpisała cokolwiek? :)

[ Dodano: Pon 21 Paź, 2013 ]
Marta Kisiel-Małecka:
Bardzo dziękuję za zaproszenie, Wasze forum jest mi dobrze znane. Niestety, ze względu na natłok zajęć zawodowych i rodzinnych nie jestem w stanie udzielać się na żadnym forum, nawet z doskoku. Zwyczajnie doba ma o parę godzin za mało...

Pozdrawiam serdecznie
Marta
http://lubimyczytac.pl/autor/141613/nat ... czepkowska

22
Avenger pisze:Możecie zachęcać do rejestracji dowolne osoby. Jeśli podacie mi dane i kontakt do autora, mogę wysłać odpowiednie oficjalne zaproszenie od forum.
Przemek sam się zgłosił - to autor scenariuszy do kultowych kutrowych filmów i.. pisarz!
Warto go uhonorować ! I dla nas honor!
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”