Latest post of the previous page:
uncle.kat, Tobie też powiem "easy"
Przez 90% czasu nawet ja tak robię. A pracuję w branży, i to nie w jakiejś małej firemce. Mimo to - wciąż pozostaje pozostałe 10%, które i tak trzeba rozwiązać, choć google milczy.ithilhin pisze:Ale ja może niereinterpretowałam ale to o szukaniu w googlach odniosłam do takich domorosłych obsługiwaczy skryptu jak ja - prowadziłam kiedyś stronę opartą na wordpressie plus forum php - i właśnie jak czegoś nie mogłam znaleźć w instrukcji to szukałam na forum
Byłem pewien, że mówimy o zawodzie, nie wykształceniu. Nie dogadaliśmy sięPetro pisze:że są zarówno ludzie, którzy tego wykształcenia nie posiadają i ogarniają zupełnie niezbędne podstawy
Nie zaprzeczam, mea culpa.Petro pisze:Nic do Ciebie nie mam uncle.kat, po prostu już w kilku miejscach forum zauważyłem, że lubisz sobie posypać takimi "uszczypliwościami" i to nie jest po prostu przyjemne, ani nie wpływa dobrze na atmosferę. Tyle.
Jedyne, co konkretnego i stałego mogę powiedzieć, to "przy komputerach - zazwyczaj".Grimzon pisze:a przy czym pracujesz?
Wróć do „Sprawy organizacyjne”