Natasza napisał/a:
gebilis, co proponujesz? Jakie środki zaradcze?
Natasza, czy tylko ja na tym forum bywam?
Ależ skąd, bywa tu mnóstwo osób. I wiele z nich ma reformatorski zapał.
W ciągu ostatniego roku ze swoją funkcją rozstało się pięciu weryfikatorów. Najwyraźniej noszenie czarnych szat nie jest aż takim zaszczytem, żeby trwać w nich na siłę
Wszyscy chcą czytać komentarze pod własnymi tekstami, znacznie mniej jest tych, którzy chcą je pisać pod cudzymi. To problem znany tutaj od lat.
Weryfikatorium jest społecznością osób, które przychodzą tu całkowicie dobrowolnie i nie ma żadnych mechanizmów, które wymuszałyby ich aktywność. Naprawdę, żadnych. Dotyczy to tak samo zwykłych użytkowników, jak i kolorowych - w tym również pisarzy. To jest wolontariat w czystej postaci. Każdy udziela się w taki sposób, w jaki chce i potrafi, na danym etapie własnego życia.
Weryformat powinien być propozycją naprawdę atrakcyjną dla tych, którzy chcą ujrzeć swój tekst w druku. O ile mają gotowe opowiadanie, a nie prolog trzytomowej sagi
Jesli chodzi o pozycjonowanie - ja od dawna nie wchodzę na Wery z poziomu Google'a, lecz zastanawia mnie dopisek pod naszym adresem:
Opis tego wyniku jest niedostępny z powodu robots.txt – Więcej informacji.
Więcej informacji oczywiście już nie ma. Ale takiego komentarza nie ma pod adresami innych forów.