Czy kilkudniowe "zaciemnienie" spowodowane było problemami z płatnością za domenę?
Jeśli tak, to może warto pomyśleć o jakiejś cyklicznej zrzutce na forum.
Ja chętnie się dołożę.
Pozdrawiam
3
Popieram :-)
Człowiek dopiero zauważa jak bardzo czegoś brakuje gdy znika ;-)
Człowiek dopiero zauważa jak bardzo czegoś brakuje gdy znika ;-)
[img]http://i72.photobucket.com/albums/i182/ThePetro/promobar_zps2b9a5402.png[/img]
(...) Dla Historii liczy się tylko wielki cel, przymyka oczy na środki, które doprowadziły do niego. Wywyższa zwycięzców, gardzi pokonanymi. - Zbigniew Nienacki.
(...) Dla Historii liczy się tylko wielki cel, przymyka oczy na środki, które doprowadziły do niego. Wywyższa zwycięzców, gardzi pokonanymi. - Zbigniew Nienacki.
5
Taa, a potem zróbmy konta premium dla płacących. Będą mieli oni prawo raz w miesiącu fikać Andrzejowi Pilipiukowi bez żadnych konsekwencji :wink:
"Och, jak zawiłą sieć ci tkają, którzy nowe słowo stworzyć się starają!"
J.R.R Tolkien
-
"Gdy stałem się mężczyzną, porzuciłem rzeczy dziecinne, takie jak strach przed dziecinnością i chęć bycia bardzo dorosłym."
C.S. Lewis
J.R.R Tolkien
-
"Gdy stałem się mężczyzną, porzuciłem rzeczy dziecinne, takie jak strach przed dziecinnością i chęć bycia bardzo dorosłym."
C.S. Lewis
6
To nie była sprawa braku pieniędzy. Rachunki do zapłacenia są dwa, za serwer i za domenę, każdy raz w roku, w nieco innym terminie. No i właśnie jeden termin płatności został przegapiony. Cóż, Wery zakładały osoby, które dziś zaglądają tu bardzo rzadko albo wcale.
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.
8
Roczny koszt utrzymania Wery mieści się obecnie w przedziale, który podałeś. Jak napisałam wcześniej, to nie jest sprawa braku pieniędzy. Nie widzę potrzeby organizowania publicznej zrzutki. Gdyby w przyszłości pojawiła się groźba, że Wery przestanie istnieć z powodów finansowych, admin z pewnością nie będzie tego ukrywał 
W każdym razie, piękne dzięki za chęć wsparcia

W każdym razie, piękne dzięki za chęć wsparcia

Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.