Ewentualne spotkanie forumowiczów

1
Myślę, że należaloby zastanowić się nad pewnymi zasadniczymi "sprawami" dotyczącymi wyjazdu. Po pierwsze wydaje mi się, że jest to fajny pomysł, dająca nam okazje aby się poznać. Tu czekam na wasze opinie.

Po drugie, aby "coś" ustalić, musimy "coś" wiedzieć, tak więc macie przed sobą kilka pytań.

1. Czy chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w spotkaniu?

2. Gdzie chciałbyś/chciałabyś wyjechać (wydaje mi się, że w grę wchodzi jedynie camping/pole namiotowe, nalezy znaleźć "region" odpowiadający większości)

3. Na ile chciałbyś/chciałabyś wyjechać? (trzy dni, a moze więcej...)

4. Kiedy mógłbyś/mogłabyś wyjechać?(odpowiednim ruchomym terminem wydaje mi się końcówka lipca/sierpień, studenci bowiem mają w lipcu sesje, a uczniowie we wrześniu szkołę)

Ważne jest, aby jak najwięcej osób, które chciałoby wyjechać odpowiedziało na te pytania, abyśmy mogli rozpocząć jakieś dzialania mające na celu rezerwacje wyjazdu.

Czekam na wasze propozycje!

-----------------------------------------------------------

tak... odpowiadając na tę prośbę, chciałabym odpowiedzieć ;)

1. TAK

2. mazury - http://www.po-sesja.pl/okolice.php?PHPS ... b4ebc33707 (to taka gotowa propozycja)

3. myślę, że cztery dni(pierwszego przyjeżdżamy, dwa dni jesteśmy, czwartego wyjeżdżamy, ale jestem otwarta na propozycje

4. 30 lipca - 2 sierpnia (ale tu też jestem bardo elastyczna)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
1. tak

2. najlepiej gdzieś na mazurach

3 i 4. tu pojawia się problem, bo muszę we wakacje odrobić praktyki terenowe i zawodowe, i nie wiem dokładnie kiedy i ile wolnego sie u mnie znajdzie.

Tak więc najprawdopodobniej wpadłbym na jeden dzionek :|
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
Tak jak Manta.
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

6
Plany wakacyjne mam już z grubsza ustalone, więc mogę powiedzieć, kiedy NIE będę mogła wziąć udział w biwaku: 20-22 lipca oraz od 27. lipca do 3. sierpnia.

Oczywiście najwygodniejsze by były Mazury, ale pojechanie gdzieś dalej nie stanowi dla mnie problemu.

Może być to, co zaproponowała Lan (choć to akurat Mazury nie są ;P, przecież to prawie nad morzem).

7
Ewentualne spotkanie przeobraża się w realne spotkanie. Gdzie: okolice Mrągowa; Termin: 10-17 lipca (z tych dni możemy wybrać trzy, cztery, pięć w zależności od potrzeb i chęci).

Na pewno trzeba zabrać namiot i śpiwór i dobry humor. Planowane warsztaty z Teorii Literatury; może coś o poprawnym pisaniu i unikaniu błędów; i co tam nam jeszcze do głowy przyjdzie. Będzie można podzielić się świeżymi tekstami i - oczywiście - dobrze się bawić przy ognisku/ grillu.

Jedzenie organizujemy samodzielnie, albo robimy zrzutkę i ja je załatwię. Nocujemy bezpłatnie, choć mile widziana będzie drobna pomoc właścicielom. Prawdopodobnie trzeba będzie zapłacić ok. 2-3 złotych za przygotowane kserówki i materiały.

Dojazd własny, choć można się jakoś wspólnie poumawiać na dojazdy z "okolic" większych miast. Z Mrągowa dojazd taksówką, lub (znów) zrzutka na benzynę aby nas ktoś odebrał - zwłaszcza jak ktoś będzie miał ochotę dojechać własnym samochodem :)

bardzo proszę o informacje kto będzie chciał i będzie mógł pojechać. Liczę, że jednak będziecie chcieli przyjechać... prawda?

informacje, jak zwykle u mnie na forum, gg - ale chyba bezpieczniej pytać mailowo ([email protected]). Obiecuję, że odpowiem jak tylko będę miała chwilę czasu - a jak nie odpowiadam to nie znaczy, że nic mnie "pytający" nie obchodzi.

Jak będę wiedzieć ile - mniej więcej osób pojedzie, będzie można ustalić więcej "atrakcji" itp. Najważniejsze teraz jest to, kto się na to "pisze".

pozdroowki
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Lan pisze:Gdzie: okolice Mrągowa
Haha, ostro, pod samym nosem ;D

Ja i Gott-Foo piszemy się jak najbardziej :)

I gdyby komuś tak pasowały pociągi czy autobusy, że wylądowałby w Kętrzynie, to ja oferuję podwózkę samochodem na miejsce spotkania :D

10
Jacku, ale te pytania to dotyczyły zeszłego roku - w tym jest już ustalone - czy mam rozumieć, że zgadzasz się na tegoroczną propozycję?

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”