Pytanka

1
Piszę z małym zapytaniem.

Ostatnio w tekście: „Podróż do końca nocy” (Fantastyka. Chyba), Iwonka » ndz 02 lut 2020, MargotNoir wspomniała że nie publikuje się tu Fanfików. Naprawdę? Nie znalazłam nic o tym w regulaminie. Mam takie jedno poetycko oniryczne opowiadanko o kapitanie Kirk’u z serii Star Trek. Ale nie nazwałabym tego fanfikiem, odniesienia do serialu są tam ledwie zaznaczone. Więc może mogę?

Druga sprawa. Mam opowiadanie obyczaj + romans, trochę namiętnego całowania i to na tyle. Więc, może być na „Tu wrzuć „ czy do czegoś innego? (coś tam było, ale nie mogę znaleźć)

I, jeżeli coś zamieściłam na "Poezji" to też mam czekać 7 dni żeby wstawić coś do "Prozy"?

I wybaczcie :ups: , ale: co to opko? „to forum nie jest do przedstawiania szkiców, tylko gotowych fragmentów opowiadań, miniatur, opek.” Że opowiadań? Opowiadanek?
Dream dancer

Pytanka

2
Opowiadanek :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Pytanka

3
Medea33 pisze: Więc może mogę?
Możesz :)
Medea33 pisze: Mam opowiadanie obyczaj + romans, trochę namiętnego całowania i to na tyle. Więc, może być na „Tu wrzuć „ czy do czegoś innego?
Do Tu wrzuć.
Medea33 pisze: I, jeżeli coś zamieściłam na "Poezji" to też mam czekać 7 dni żeby wstawić coś do "Prozy"?
Nie, każdy dział ma własny limit. Czyli poezję co 7 dni, prozę co 7 dni. Proza z poezją mogą się przeplatać.
Medea33 pisze: ale: co to opko?
To małe opowiadanko w forumowym żargonie :)

Przy okazji - przeniosłam Twój dzisiejszy tekst z miniatur do poetyckiej prozy, więc od dziś biegnie Ci 7 dni na kolejną publikację w dziale Poezji. Za to w dziale prozy nie masz teraz żadnej publikacji więc masz wolną rękę.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”