Skarga na administratorkę - Sarah

1
Dobry wieczór szanownemu państwu
Zacznijmy od początku
Po moim powrocie na Weryfikatorium odniosłem się we swoim wpisie do kwestii, czy będę mógł dalej publikować teksty (od tego w końcu jest ten portal).
Administratorka Ithi stwierdziła, iż może przystać na teksty, że tak powiem, ugrzecznione. Bez bluzgów, wulgarności, humoru.
Tymczasem Sarah zamknęła wątek i stwierdziła, że nie mogę dodawać na forum żadnych tekstów.
Gdy chciałem wyjaśnić z Sarah tę kwestię na priv, sprytnie unikała tematu. A konkretnie tego, że przeczy słowom swojej koleżanki z administracji.
Prawda jest taka, że mój konflikt z administratorką Sarah trwa nie od dziś. Domyślam się, że działanie te podjęła głównie po to, by zrobić mi na złość. Dlatego składam skargę na jej zachowanie i mam nadzieję, że to chociaż częściowo ukróci takie głupie, samowolne działania. Poniżej załączam zapis rozmowy.

TomBordo
Kmiotek

Jak już mówiłem, możecie ukryć tekst, jeśli macie jakieś zarzuty, zamiast blokować mi konto na zawsze.
Jeśli w ogóle odbierzecie mi możliwość publikowania, to jest trochę bez sensu.
ZgłośOdpowiedz w PWpn 27 cze 2022, 16:54
Awatar użytkownika
ithi
Siewca Dobra
Siewca Dobra

Nie, Twoje teksty, stają się coraz bardziej niesmaczne. Zamiast się rozwijać - jest gorzej i gorzej.
Mogę przystać na teksty totalnie bez wulgaryzmów i prostackich scen.

I rozmowa na priv z Sarah

Radzę czytać ze zrozumieniem.
Zgodnie z Regulaminem Forum, Administracja podejmuje ostateczne decyzje w sprawie użytkowników forum.
Decyzją Administracji zostałeś pozbawiony prawa publikowania swoich utworów na forum.
Decyzja jest ostateczna i nieodwołalna.

Oj kochana

😆😉😛
Cytuj TomBordopn 27 cze 2022, 22:57
Re: SprzecznośćSarahRadzę czytać ze zrozumieniem.
Zgodnie z Regulaminem Forum, Administracja podejmuje ostateczne decyzje w sprawie użytkowników forum.
Decyzją Administracji zostałeś pozbawiony prawa publikowania swoich utworów na forum.
Decyzja jest ostateczna i nieodwołalna.
Cytuj Sarahpn 27 cze 2022, 22:37
Re: SprzecznośćTomBordo
Sarah pisze: ↑(pn 27 cze 2022, 22:20)

Dokonując ponownej rejestracji na Forum, złamałeś kolejny punkt regulaminu.
Rozumiemy, że odczuwasz niepohamowaną potrzebę przebywania na Weryfikatorium, dlatego zostawiamy Ci możliwość czytania tekstów umieszczanych na Forum. Mamy nadzieję, że ta możliwość czytania, wpłynie na Twój ewentualny rozwój.
W przypadku łamania kolejnych punktów regulaminu, będziesz usunięty z Forum na stałe
Sarah

Tylko, że ty zaprzeczasz temu, co wcześniej napisała koleżanka. Że będę mógł opowiadania bez przekleństw umieszczać.
Cytuj TomBordopn 27 cze 2022, 22:34
Re: SprzecznośćSarahZgodnie z Regulaminem Forum, Administracja podejmuje ostateczne decyzje w sprawie użytkowników forum.
Dokonując ponownej rejestracji na Forum, złamałeś kolejny punkt regulaminu.
Rozumiemy, że odczuwasz niepohamowaną potrzebę przebywania na Weryfikatorium, dlatego zostawiamy Ci możliwość czytania tekstów umieszczanych na Forum. Mamy nadzieję, że ta możliwość czytania, wpłynie na Twój ewentualny rozwój.
W przypadku łamania kolejnych punktów regulaminu, będziesz usunięty z Forum na stałe
Sarah
Cytuj Sarahpn 27 cze 2022, 22:20
SprzecznośćTomBordoTwierdzisz, że nie mogę publikować na Wery, ale inna adminka powiedziała, że tak, bez przekleństw...

Skarga na administratorkę - Sarah

2
Zakaz publikacji dla użytkownika TomBordo jest decyzją wszystkich Administratorów.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Sprawy organizacyjne”