1
Martwi mnie strasznie fakt, że bitewna frekwencja jest tak niska mimo iż kilka właśnie bitw się toczy lub będzie się toczyc niedługo. Tak, więc więcej mamy chętnych na pojedynek niż pojedynek komentujących, nic to.

Drugą sprawą, która mnie martwi to podawanie tematów. Zdarza się, że na forum nie ma za dużo aktywnych użytkowników a nasi waleczni bitewnicy <jak się mówi na tych walczących? O_o, póki co musicie z moim własnym idiolektem wytrzymac :P> muszą czekac na jakąś propozycję tematu. Może by tak założyc listę tematów na bitwy? <wiem, że to oznacza kogoś czuwającego nad listą ale mimo to, chyba nie będzie to aż tak uciążliwe a tematy można będzie wymyślac nie tylko w razie faktycznej bitwy ale też w czasie bezbitewnym/ czasie pokoju?>

Na dobry początek można by zebrac podane już wcześniej tematy, które nie zostały wykorzystane i wpisac je na taką listę, do której można by też dodawac nowe propozycję użytkowników. Tematy, które zostaną wykorzystane można z listy zdjąc. Lista taka byłaby opcją awaryjną w razie, gdyby nikt żadnych pomysłów dla walczących nie miał, bo gdyby ktoś akurat wpadł na jakiś fajny temat nie widzę przeszkód, żeby podac temat bijącym się tradycyjną metodą.

Tak oto, bijący się nie musieliby czekac na innych forumowiczów. A świat byłby piękny i zostałby mi już tylko problem głodu w Afryce do rozwiązania :)

To tyle :) Nie wiem, jak wy się na to zapatrujecie.

Pozdrawiam serdecznie :)

Dodane po 3 minutach:

"właśnie kilka bitw", "właśnie kilka bitw" <uderza głową w ścianę> Przepraszam, nie myślę <nowośc :P>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

2
Arri, daj żyć.

Napisałem, że pomyślę.

Gdy tak piszę znaczy, że zrobię to o co się mnie prosi.

Chyba, że ktoś zaraz mi powie, że nie warto.

Jeszcze jedno "że" i kończę.

Tak więc wiedz, że sprawa jest w toku.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Spokojnie, napisałam to, zanim zobaczyłam, że "pomyślisz".

Wybacz no :P Patren mi kazał tu to napisac! <pokazuje palcem na Patrena> To on :P

Dobra "daję życ" :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Zgadza się, to ja.

Dzisiaj się wypowiem, ale później, bo muszę wychodzić. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Dobre.

Jako że z bitwami zżyty emocjonalnie jestem, mógłbym taki temat wyhodować, podlewać tytuły i opiekować się nimi, aż ktoś je zerwie.

Reszta jest za?
(\__/)
(O.o )

7
Wersja beta zrobiona.

Zastanówcie się jak ma to wyglądać. Wypunktowane, wyliczanie, zwykła lista? Kolorki? Nie wiem.

Niech ktoś sprawdzi czy się gdzieś nie pomyliłem.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Zrobiłeś błąd. Interpunkcyjny.

Jeśli ktoś chce skorzystać, z któregoś z nich to śmiało.

Poza tym jest bardzo OK i chyba będę pierwszą osobą, która z listy skorzysta. Dzięki, Mroczny.
(\__/)
(O.o )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”