Czat

1
Prosto, niekrzywo, z mostu, nie z przepaści -> Czy możliwe jest uruchomienie czatu? I jeżeli jest możliwe -> czy moglibyśmy to zrobic? :P

Pisanie na PW jednolinkowców jest uciążliwe, śmieciorium w HydeParku było niezłym pomysłem ale... nie wyszło. Zaśmiecanie tematów i offtopowanie -> wiadomo, niedopuszczalne a SB... cóż... trochę się zaczynam bac gniewu Patrena i jego fioletowego dymu. <wybaczcie ale muszę : dymisz do mnie? dymisz?! :P>

Dlaczego potrzebujemy czatu? żeby się lepiej poznac z nowymi, na ten przykład, żeby porozmawiac o jakże przyziemnych sprawach: co Weber je na kolację, kogo dzisiaj zabijam ja, kogo Test je na kolacje... itd. Wiecie, więzi międzyludzkie i międzywampirze. Jak ich ze sobą zwiążemy, to nie uciekną -> bo jak?

Oczywiście, decyzja jak zawsze należy do... tamtaratamtam tam <fanfary> Imperatorów :P

Poważnie -> można by było odciążyc SB takim czatem :)

Pozdrawiam serdecznie i kłaniam się nisko <kłania się nisko, przy czym zamiata kamienną podłogę włosami>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Czat jest, aczkolwiek nie wszystkim odpowiada, bo często się psuje.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

4
Ja tam mam ten, no... zablokowany O_o

Zablokowali mi czat! Co za zniewaga <uspokaja się na chwilę i klika...>

Ty no, otwarło się... ale... http://www.polchat.pl/ - chyba nie o taki efekt nam chodziło :/

Ja myślę, że trzeba pogrzebac i naprawic! <Boże, źle ze mną dzisiaj>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
czat jest i działa - tyle, że nie da się wejść bezpośrednio do pokoju. PO wejściu na stronę polchatu należy w menu kliknąć "chat" zalogować się (można tymczasowo) następnie zaś przejść do pokoju PISARSTWO
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Pokrętna droga, pokrętna... ale zaraz spróbuję. Dzięki za szybką odpowiedź

O. Wilde

(\__/)
(O.o )

7
Kiedyś było inaczej ale to polchat coś zmienił nie ja
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Eksterminować! W hiszpańskie buty kłaść! Zaraz zrobią porządek!

No, może po chwili. Na razie nie brałem aktywnego udziału w czacie, ale wszystko działa glanc (poza drogą wchodzenia pokrętną).
(\__/)
(O.o )

9
niespodziankę mam: wejście na czat (prosto do naszego pokoju) z forum znowu działa - przynajmniej u mnie

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”