31

Latest post of the previous page:

Whoa.

Co to za kłótnie dziwne?

Jestem Weryfikatorem. Tak mówią owe przekrwione [od czytania z ekranu po ciemku] gały nad moim awatarem.

Niemniej nie używam żadnego systemu liczbowego do oceniania, bo nie lubię/nie chcę. Zastanawiałem się, kiedy to ktoś zauważy i zwróci uwagę. Nikt się nie odezwał.

Wiecie dlaczego?

Te cyferki to sposób napisania "moim zdaniem coś tam było dobre, a coś tam było kiepskie". Ja wolę pisać po swojemu, tym bardziej, że tak cholernie rzadko weryfikuję. Reszta to pracusie, i muszą sobie ułatwiać, i cieszcie się, bo inaczej dłużej byście czekali.

Tyle.

[Po chwili Nine czyta datę ostatniego postu i orientuje się, że stoi na mównicy a na sali nikogo, światła zgaszone... Poprawia kołnierz, szczerzy zęby]

Poza tym uważam, że trzeba zburzyć Kartaginę.

[Schodzi z mównicy]
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

32
Nie wiem gdzie to napisać. Może już ktoś zauważył , że są bagi tzw. na forum. Mam nadzieję informatycy wiedzą o czym mówię. Sprawdźcie to proszę. Głównie przy odznaczaniu przeczytanych wiadomości.
Do usług

Agnieszka

33
No, ja mam to samo. A już myślałam, że to wina łącza, albo nie wiem czego jeszcze...
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

34
Wiem o czym mowa. Myślę, że jak Lan czy Manta się pojawią zajmą się tym problemem.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

35
Niestety również zauważyłam te błędy, ale to wina serwera mojefora i ja nic z tym nie mogę zrobić
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

36
A ja mam pytanie czy na weryfikatorium obowiązuje jakieś kolejkowanie ocenianych tekstów? Rozumiem, że zwykli userzy mają prawo wypowiadać się, o czym tylko chcą, ale weryfikatorzy? To nie to, że się niecierpliwię, mógłbym czekać i dłużej, ale to chyba trochę nie fair, że mój tekst powoli schodzi ze strony, a weryfikuje się rzeczy wrzucone dzisiaj rano? Czyżbym popełnił błąd, słuchając zachęt weryfikatorów do przesyłania opowiadań dłuższych niż dwa akapity? :)

37
Hm... To nie jedyne forum, gdzie bardzo długie teksty nie dostają ocen lub dostają ich bardzo mało. Ale dziwić się temu nie można - czytanie z moitora bynajmniej nie należy do przyjemności. A już na pewno, gdy tekst jest koszmarny (nie, nie mówię teraz o twoim tekście, bo go nie czytałam).

Trza być cierpliwym. Weryfikatorzy też nie zawsze mają czas (i pieniądza ;) ), by móc spokojnie ocenić coś długiego. Żadnego błędu nie popełniłeś, dobrze, że ktoś próbuje się rozpisywać, ja np. już nie pamiętam, kiedy napisałam ostatnio tekst dłuższy niż dwie strony Worda (no tam dramat był, ale to się nie liczy!)

Tyle ode mnie
Zajrzyj, może znajdziesz tu coś dla siebie

Jak zarobić parę złotych

38
Nie, staramy się oceniać wszystkie teksty jak leci, ale ostatnio mamy pewne problemy, bo część weryfikatorów ma teraz trudny okres. Tzn. Weryfikatorów jest ostatnio znacznie mniej niż zwykle (zdarzenia losowe tak się jakoś ułożyły, że jak trafiają się jakieś kłopoty i trudności to wszystkim naraz).

Bardzo proszę o cierpliwość
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

39
Ech...

Poczekajcie do weekendu, przeczytam wszystkie teksty jakie tam są. Dużo czasu mi to nie zajmie, bo nie ma ich wiele. Resztę Weryfików postaram się odpowiednio zmotywować :evil:
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”