Wielokontny Seth

1
Ten temat zapewne poleci do kosza w 5 minut po opublikowaniu, więc drogi użytkowniku - jeśli to czytasz, to masz zajebisty refleks ;)

[Dzisiaj 20:02] Weber: BTW. Na nowe IP też dostaniesz bana.
[Dzisiaj 20:13] Weber: Na czwarte konto też

Nie bądź taki pewien. Seth Bardict wita...

Mogę sobie zrobić i 1000 kolejnych kont na forum - tylko po co? Wyjaśnijmy to raz a dobrze i będzie spokój. Nie zamierzam nikogo przekonywać do swojej wersji. Niezależnie co się stanie - na to forum i tak nie wrócę.

Oto jak sprawa wygląda z mojej strony:

1. Rejestruję się na forum. Widzę komunikat na górze, że jest zmiana regulaminu - i chyba tylko dlatego go przeczytałem... Zazwyczaj nie czytam regulaminów for, bo wszystkie sprowadzają się do jednego - netykieta. Tutaj jest najbardziej porąbany regulamin jaki kiedykolwiek widziałem.
2. Zgodnie z zaleceniami witam się w odpowiednim dziale i zgłaszam do administratora (pisze, żeby do Webera), że jestem w sieci osiedlowej, gdzie mamy wspólne IP. Do tej pory wszystko zajebiście, dostałem nawet odpowiedź, że "Dzięki za info, pozwoli to nam uniknąć w przyszłości problemów, jeśli pojawi się ktoś z twojej sieci." Jak widać, mój "sieciowy sąsiad" nie raczył uczynić tego samego, o czym się w mig przekonałem...
3. Normalnie bywam sobie na forum.
4. W którymś tam poście napisałem słowo "chooj"... Z miejsca zarwałem w pape ostrzeżeniem i PW o tym, jaki to niekulturalny i cham jestem. Odpowiedziałem też na PW, co na ten temat sądzę (nie zacytuję, bo nie mam dostępu do tego konta... ale brzmiało to mniej więcej tak:
Cóż... Nie uważam, żeby słowo "chooj" czytało się jako "chuj". Jeśli "oo" czytamy jako angielskie "u", to tak samo należy przeczytać pozostałe litery - "ch" jako "cz" i "j" jako "dż". Ale ja się wykłócał nie będe...
5. Nie ma mnie parę/dziesiąt minut. Wchodzę na forum, patrzę - ban. No jak nic mości Weber The Defender of Beautiful Language poczuł się skrajnie urażony tą odpowiedzią.
6. Zakładam konto "Seth Bardict2" i piszę w shoutboxie pytanie "dlaczego dostałem bana?".
7. Dostaję niewiele mówiącą odpowiedź od padaPady.
8. Nie znajduję o tym tematu na forum, przeszukuję więc shoutboxa. Dowiaduję się, że miałem drugie konto.
9. W międzyczasie dostaję bana na Seth Bardict2. Zakładam więc konto "Dismembered" na ten sam e-mail (i jest to jedyny czynnik, po którym Weber poznał, że to ja i nie omieszkał mnie znowu zbanować).
10. Zakładam niniejsze konto na nowy mail i przedstawiam sytuację ze swojego punktu widzenia.

A poniżej to, czego dowiedziałem się o rzekomym wcześniejszym sobie:
[Dzisiaj 19:54] Weber: Dwóch kryptozoologów nie macie w sieci.
Użyłem opcji szukaj - na całym forum tylko ja użyłem słowa "kryptozoologia" (ja - czyli Seth Bardict). Chętnie poznam tego drugiego kryptozoologa, który nawet nie oznajmił, że nim jest. Chyba musiał cie o tym osobiście powiadomić, bo zwykły użytkownik jakoś nie ma do tej informacji dostępu >.>

Podsumowując:
1 nigdy wcześniej nie miałem konta na tym forum (przed kontem Seth Bardict - bo, jak napisałem wyżej, po banie stworzyłem kolejne 3, żeby móc czytać dyskusje o mnie w shoutboxie...)
2 obojętnie co kto sobie pomyśli po przeczytaniu tego tematu - wali mnie to. I tak nie zamierzam tu wracać. Jakaś taka niemiła atmosfera >.>
3 tego posta napisałem, ponieważ taką miałem nieodpartą ochotę
4 do niezobaczenia państwu

2
Ech, ja nie będę z tobą dyskutował.
Poza tym wiedziałem, że to konto jest też twoje. Temat blokuję, a na konto też daję bana.
Będę je dawał aż ci się znudzi.

PS.
Dla wszystkich niedowidzących jak autor tematu: wystarczy wejść w profil pierwszego konta, by zobaczyć jaki podpis sobie dał jego właściciel.

PS2
Autor zamierzał nie wracać a i tak założył 6 konto.
Podsumowując: Seth Bardict, Seth Bardict2, S. Teuthotep , kraks6, krzyk.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Zablokowany

Wróć do „Sprawy organizacyjne”