Latest post of the previous page:
Hmm... To nie jest głupi pomysł z tym przyjazdem. Bo myślałem, że czas nagli, a to dopiero w grudniu.17
Czas nagli na zgłoszenie się i złożenie projektu - natomiast sama akcja jest w grudniu
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
19
Pomysł fajny, popieram, do Babilonu nie pojadę 
A te teksty, to mają być wiersze? proza poetycka? Bo nie wyobrażam sobie za bardzo jaki jest sens w czytaniu opowiadań, choć w sumie, to też może być ciekawym doświadczeniem

A te teksty, to mają być wiersze? proza poetycka? Bo nie wyobrażam sobie za bardzo jaki jest sens w czytaniu opowiadań, choć w sumie, to też może być ciekawym doświadczeniem
20
Jeżeli chodzi o mnie i o grudzień to są małe szanse, abym był dostępny na wyjazd (małe = praktycznie brak takowych). W mojej branży to miesiąc pracy po 10-14h (zabawki, sklep internetowy), wobec czego z góry zakładam, że i ten rok będzie jak 3 ostatnie...
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
22
Jestem zdecydowanie za, tylko żeby było rzeczywiście lepiej zorganizowane, bo wtedy przecież zaledwie Nine zdążył swój tekst przeczytać. Dobrze byłoby się dowiedzieć, ile to będzie tym razem trwać.
Na dzień dzisiejszy mówię, że się pojawię. Jednak grudzień jeszcze daleko, wszystko się może zdarzyć (mimo to pewnie tak czy siak będę). Bardzo miło będzie Was znowu zobaczyć.
Na dzień dzisiejszy mówię, że się pojawię. Jednak grudzień jeszcze daleko, wszystko się może zdarzyć (mimo to pewnie tak czy siak będę). Bardzo miło będzie Was znowu zobaczyć.

"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
23
A ja właśnie zajrzałem do kalendarza i okazało się, że w tych dniach prawdopodobnie będę wolny. Więc może się pojawię.
26
No i niestety, nie będzie w tym roku Re:wizji dla nas, bowiem komisja ds projektów nie zaakceptowała naszego - dlaczego? powiedzmy, że niekorzystne zmiany personalne... przykro mi
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
- Nieśmiertelny S.J. Lec