pytanie

1
Witajcie!

Niestety nie należe do osob zaznajomionych z technicznymi sprawami na przyzwoitym poziomie, stad moje pytanie. Nie wiem w jaki sposob mam zamiescic swoj tekst na forum. Szukam szukam i znaleźć takiej informacji nie moge. Pomocy!

Z góry wielkie dziekuje!

2
Kliknij na forum: "Tu wrzuć tekst do zweryfikowania". Potem w kwadracik z napisem: "Nowy temat". Następnie wklej tekst. Nie zapomnij o tytule.

Więcej informacji w lewym górnym rogu strony na przycisku: "FAQ".

3
Ja naprawde jestem ulomna. Weszlam na forum ale "Tu wrzuc tekst do zweryfikowania nie widze". Blizsze wskazowki prosze!!!! jak zwykle na pewno robie cos nie tak jak trzeba.

[size=9]Dodane po 2 minutach:[/size]

juz mam! udalo mi sie! znalazlam!

5
ja też mam problem, choć trochę inny, ale nie chciałam nowego tematu zaczynać; chciałam zapytać, dlaczego mam 1 ostrzeżenie? tzn coś źle zrobiłam? mogę poprosić o odp osoby kompetentnej?

6
Najczęściej na tym forum dostaje się ostrzeżenia za pisanie postów bez uprzedniego przedstawienia się w odpowiednim dziale, co jest sprzeczne z regulaminem.

A że Twój "nie przedstawiony się" post został usunięty, nie wyświetla się już w spisie Twoich wiadomości, a ja nie pamiętam już, gdzie był i czego dotyczył. Ale na pewno jakiś był, bo ostrzeżenie jest z 19. lutego, a przedstawiłaś się dopiero 27.

9
Warna nie, ale poskarżyłbym twojej mamie, że czytasz lektury nieodpowiednie dla twojego wieku, mogące mieć wielki wpływ na twoją młodzieńczą psychikę i wypaczające ją.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”