Witajcie!
Niestety nie należe do osob zaznajomionych z technicznymi sprawami na przyzwoitym poziomie, stad moje pytanie. Nie wiem w jaki sposob mam zamiescic swoj tekst na forum. Szukam szukam i znaleźć takiej informacji nie moge. Pomocy!
Z góry wielkie dziekuje!
6
Najczęściej na tym forum dostaje się ostrzeżenia za pisanie postów bez uprzedniego przedstawienia się w odpowiednim dziale, co jest sprzeczne z regulaminem.
A że Twój "nie przedstawiony się" post został usunięty, nie wyświetla się już w spisie Twoich wiadomości, a ja nie pamiętam już, gdzie był i czego dotyczył. Ale na pewno jakiś był, bo ostrzeżenie jest z 19. lutego, a przedstawiłaś się dopiero 27.
A że Twój "nie przedstawiony się" post został usunięty, nie wyświetla się już w spisie Twoich wiadomości, a ja nie pamiętam już, gdzie był i czego dotyczył. Ale na pewno jakiś był, bo ostrzeżenie jest z 19. lutego, a przedstawiłaś się dopiero 27.
7
Podbijam temat pytankiem:
Czy jeśli bym zweryfikował tekst z "+18" w tytule tematu, to dostałbym warna?
Czy jeśli bym zweryfikował tekst z "+18" w tytule tematu, to dostałbym warna?

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
8
Nie jesteśmy organem ścigania ani sądzenia. ;] Robisz to na własną odpowiedzialność. Czytać potrafisz, więc ostrzeżenie dotarło.
A jak Cię przyłapią rodzice... ;]
A jak Cię przyłapią rodzice... ;]
10
Mhm.
Dzięki za odpowiedź!

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales