16

Latest post of the previous page:

dorapa pisze:Oferty zawartości paczek i opis możliwości seksualnych wraz ze zdjęciem zdesperowanych panów i ich atrybutów proszę na PW.
łaaaaaaaaaaaaał :-D
dorapa :-D
pięknie :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

17
Dziewczyny, po co te bezproduktywne swary? Polejcie kisielu i będą damskie zapasy w galaretce porzeczkowej :P A ja i inni panowie ocenimy ekhmm... atrybuty zawodniczek. I nawet nie będziemy narzekać jak dorapa :D Wiem: mięsna, szowinistyczna... ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

18
Navajero - Ty jesteś filetowy, nie podpadasz pod rozdawnictwo dóbr wszelakich. Ale może to dobry pomysł - stwórzmy pulę fantów dla Fioletowych. Warunek - opakowanie lub zawartość musi być fioletowe. Chętne Panie powinny swe atrybuty opakować w fiolet. :)

I idąc za ciosem - może Lan i Avanger powinni otrzymać pomarańczowe paczki?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

19
Wy dziewczyny, tylko o jednym... :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

20
dorapa pisze:Oferty zawartości paczek i opis możliwości seksualnych wraz ze zdjęciem zdesperowanych panów i ich atrybutów proszę na PW.
Ja też? Nosz ile razy można wysyłać to samo?!

;)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

21
padaPada - no kurczę, nie ujawniaj ukrytych nurtów życia na Wery! Musi istnieć jakaś strefa tajemnic :P
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

23
Ada pisze:Niemniej, jak mówię, mam wrażenie, że reakcje nieco za ostre. Pomysł nie musi się podobać. Ale można to napisać bez uzasadnień w stylu Smoke'a.
Pełna zgoda.
dorapa pisze:I idąc za ciosem - może Lan i Avenger powinni otrzymać pomarańczowe paczki?
Pozwolę sobie powiedzieć również za Lan. Nigdy nie obrażamy się, gdy ktoś nam chce postawić piwo na ustawce. :D (Może być w samym kuflu, bez paczki.)
A tak na bardzo poważnie, to chciałbym w tym momencie zawalczyć o równouprawnienie na naszym forum i wszystkie pominięte przez dorapę panie
Oferty zawartości paczek i opis możliwości seksualnych wraz ze zdjęciem zdesperowanych panów i ich atrybutów proszę na PW.
zapraszam na swoje PW. Jako zadośćuczynienie dodam, że nie wymagam zdesperowania.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

24
Navajero pisze:Dziewczyny, po co te bezproduktywne swary? Polejcie kisielu i będą damskie zapasy w galaretce porzeczkowej :P A ja i inni panowie ocenimy ekhmm... atrybuty zawodniczek.
Navajero pisze:Wy dziewczyny, tylko o jednym... :P
niewiniątko sie odezwalo :-P
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

25
(Także według mnie pomysł jest żenujący.)

Wypowiedź trzech czarnych bytów (tak, wiem, jak to brzmi) utwierdza mnie w przekonaniu, że nie byłoby do kogo tych paczek wysyłać. Uznaję więc pomysł za odrzucony, a wątek nadający się do zamknięcia.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!
Zablokowany

Wróć do „Sprawy organizacyjne”