16

Latest post of the previous page:

Majorette pisze:Po prostu zróbcie ten wątek!
Maj ma rację. A co będzie dalej - "w praniu się okaże".

19
Sepryot pisze:Ja nie sądzę, żebym tam coś pisał;
Ja też nie odeszłabym od dużych form. Ale, wiesz, zaczęłam trochę inaczej przestrzegać: słowo jako budulec świata i forma jako konsekwencja słowa. To ma wartość
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

20
Ma wartość, ale mi jest aktualnie niepotrzebne. Nie mam problemu z budulcem świata tylko z budową świata.

Ale dobra, prywatne rozważania na temat prywatnej twórczości zostawmy na PW. :P
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

22
Romek Pawlak pisze:10 tysięcy znaków to sporo
tak jest - 1000 słów.
wieczki i milenijki
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

23
Popieram. To ŚWIETNY pomysł. Czekam, żeby coś napisać i poddać się wiwisekcji. Oj, to będzie bolało.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

26
Avenger pisze:http://weryfikatorium.pl/forum/viewforum.php?f=133 na razie bawcie się i testujcie wedle uznania; ogarnę sprawy organizacyjne z tym związane po uporaniu się z problemami technicznymi forum
Czy mogę tam przenieść drabble wrzucone ostatnio?

EDIT: przeniosłam te ostatnie.
Ostatnio zmieniony pn 10 lut 2014, 15:34 przez ithi, łącznie zmieniany 1 raz.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

29
Jeśli jest potrzeba: zapraszamy do Działu (hi hi) autorów Drabbli Baribalwych

31
Proszę bardzo, podałam się na tacy. :mrgreen:
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”