Latest post of the previous page:
no tak, ale... dobra widać, że na prawdę jest nędza z ocenami. Zamias zmobilizować tych co są to...ehhh.. Nikt mnie nie słucha :(17
Po prostu czyń swoją powinność.
Takie narzekanie naprawdę nic nie da. Nędza z ocenami? Ja tego nie dostrzegam. Co najwyżej ze strony Weryfikatorów, bo zwykli użytkownicy zaczęli oceniać teksty. Swoją drogą to dosyć absurdalne. Większość Weryfikatorów nie ocenia, a użytkownicy tak. Dobre i takie rozwiązanie, chociaż rzeczywiście lepiej by było, gdyby jednak Weryfikatorzy byli łaskaw oceniać. Jeśli nie mogą, nie chce im się, lub nie mają czasu to po co nimi są?
Poprostu czyńmy swoją powinność.
Takie narzekanie naprawdę nic nie da. Nędza z ocenami? Ja tego nie dostrzegam. Co najwyżej ze strony Weryfikatorów, bo zwykli użytkownicy zaczęli oceniać teksty. Swoją drogą to dosyć absurdalne. Większość Weryfikatorów nie ocenia, a użytkownicy tak. Dobre i takie rozwiązanie, chociaż rzeczywiście lepiej by było, gdyby jednak Weryfikatorzy byli łaskaw oceniać. Jeśli nie mogą, nie chce im się, lub nie mają czasu to po co nimi są?
Poprostu czyńmy swoją powinność.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
18
Dobra słuchajcie mnie uważnie bo nie będę powtarzał. (chyba, że przeczytacie to raz jeszcze słysząc mój męski głoś w głowie)
Liczba weryfikatorów jaka jest taka jest, tego się nie zmieni. A powinno!
Primo, jest pewna magiczna czwórka, która się od dawna nie udziela (kązdy wie o kim mowa, jak nie to powiem - Miyamoto, Martyna, Kubek, Hansu - jest jeszcze Addy, ale go nie ma w grupie "weryfikatorzy" mimo, że ma czarny kolorek), cóż z tym fantem zrobić?
Otóż mówię: odebrać kolorki i jak się pojawią niech znów walczą o wejście do elitarnej jednostki weryfikatorów. Mówię top mimo szacunku jakim darzę trójkę z tego grona.
Secundo primo, jestem za wcieleniem jeszcze jednej osoby do gromu (rozwinięcie skrótu dowolne), nie wiem czy zdziwi to kogoś, ale mogłaby to być Winky, gdyż od dawna się udziela na forum i spełnia według mnie wszelakie warunki do wstąpienia w nasze grono.
Trio primo, jest późno lecz piszę to będąc w pełni władz umysłowych tak mi dopomóż Bóg.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
<Weber schodzi z mównicy w towarzystwie gromkich braw i okrzyków sprzeciwu>
P.S. Tylko mnie nie bić za me słowa...przynajmniej nie w twarz bo się jeszcze przyda.
Liczba weryfikatorów jaka jest taka jest, tego się nie zmieni. A powinno!
Primo, jest pewna magiczna czwórka, która się od dawna nie udziela (kązdy wie o kim mowa, jak nie to powiem - Miyamoto, Martyna, Kubek, Hansu - jest jeszcze Addy, ale go nie ma w grupie "weryfikatorzy" mimo, że ma czarny kolorek), cóż z tym fantem zrobić?
Otóż mówię: odebrać kolorki i jak się pojawią niech znów walczą o wejście do elitarnej jednostki weryfikatorów. Mówię top mimo szacunku jakim darzę trójkę z tego grona.
Secundo primo, jestem za wcieleniem jeszcze jednej osoby do gromu (rozwinięcie skrótu dowolne), nie wiem czy zdziwi to kogoś, ale mogłaby to być Winky, gdyż od dawna się udziela na forum i spełnia według mnie wszelakie warunki do wstąpienia w nasze grono.
Trio primo, jest późno lecz piszę to będąc w pełni władz umysłowych tak mi dopomóż Bóg.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
<Weber schodzi z mównicy w towarzystwie gromkich braw i okrzyków sprzeciwu>
P.S. Tylko mnie nie bić za me słowa...przynajmniej nie w twarz bo się jeszcze przyda.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
19
Zgadzam się z wszystkim. Oprócz:
Hansu nie pojawia się zaledwie od jakiś dwóch tygodni, jeszcze niedawno zweryfikował dużą ilość tekstów (co prawda byle jak, co dawałem do zrozumienia, ale ważne, że się starał
). Poza tym wspominał o jakiejś niedyspozycji, internet czy coś. Co do niego, jestem narazie przeciw (zabraniu czarniutkiego koloru, rzecz jasna).
Przyznam, że też się parę razy nad tym zastanawiałem. Muszę to jeszcze przemyśleć w zaciszu domowej kołderki, chociaż bardziej jestem 'za' niż 'przeciw' w aktualnym momencie czasoprzestrzeni.
No i oczywiście w razie czego nie wiadomo czy nasza pani Winky się zgodzi.
Hansu
Hansu nie pojawia się zaledwie od jakiś dwóch tygodni, jeszcze niedawno zweryfikował dużą ilość tekstów (co prawda byle jak, co dawałem do zrozumienia, ale ważne, że się starał

ale mogłaby to być Winky
Przyznam, że też się parę razy nad tym zastanawiałem. Muszę to jeszcze przemyśleć w zaciszu domowej kołderki, chociaż bardziej jestem 'za' niż 'przeciw' w aktualnym momencie czasoprzestrzeni.

No i oczywiście w razie czego nie wiadomo czy nasza pani Winky się zgodzi.

"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
21
Właśnie myślałem, że Hansu coś takiego mówił, ale nie będąc pewien wolałem zastosować taki myk taktyczny jaki widać powyżej w mojej poprzedniej wypowiedzi.
Zresztą co się będę tłumaczył. Ważne, że wszystko się wyjaśniło, czyli wyszło igło z worka bo szukac prawdy to jak patrzeć darowanemu koniowi w garnek.
Tym optymistycznym akcentem kończę i idę zaparzyć herbaty bym miał czym uzupełnić gospodarkę wodno - elektrolitową w momentach przebudzenia. Nie ma to jak mała o słomkowym kolorze (?).
Zresztą co się będę tłumaczył. Ważne, że wszystko się wyjaśniło, czyli wyszło igło z worka bo szukac prawdy to jak patrzeć darowanemu koniowi w garnek.
Tym optymistycznym akcentem kończę i idę zaparzyć herbaty bym miał czym uzupełnić gospodarkę wodno - elektrolitową w momentach przebudzenia. Nie ma to jak mała o słomkowym kolorze (?).
Po to upadamy żeby powstać.
22
Moim zdaniem Hansu narazie powinien zostać, co do Addy - był w weryfikatorach (dodany w panelu administracyjnym już dawno, ale nie w "grupie" na forum) ale i tak należy mu kolorek odebrać, gdyż wcześniej długo się nie pojawiał, a teraz (jak się pojawia) to nic nie pisze.
Winky - myślę, że jak się zgodzi to będziemy mieć "dobrą" weryfikatorkę
Winky - myślę, że jak się zgodzi to będziemy mieć "dobrą" weryfikatorkę

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
23
Spiskują za plecami memi i nic nie mówią. To się nazywa dyskrecja.
łech, aleście mnie onieśmielili.
Nie mam nic przeciwko posiadania nicka napisanego czarnym kolorkiem. Najwyżej będziecie żałować.
A za zwracanie się do mnie per pani strzelam bez ostrzeżenia.

łech, aleście mnie onieśmielili.

A za zwracanie się do mnie per pani strzelam bez ostrzeżenia.

Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
לא תקחו אותי - אני חופשי
25
łoo... ile opcji doszło... tyle rzeczy do zepsucia... Czuję moc. 
Dziękuję, dziękuję. Postaram się dobrze służyć drogiej nam ojczyźnie i jej obywatel... khem. No, coś w tym guście.

Dziękuję, dziękuję. Postaram się dobrze służyć drogiej nam ojczyźnie i jej obywatel... khem. No, coś w tym guście.

Z powarzaniem, łynki i Móza.
לא תקחו אותי - אני חופשי
לא תקחו אותי - אני חופשי
26
Wiem, że trzy miechy mnie nie było, ledwo wróciłem i już wszczynam zamęt i chaos przeogromny, ale sprawa jest chyba dość poważna.
Chodzi o to, że teksty są oceniane w tempie straszliwym. Rozumiem, że niektórzy z nas mają mało czasu. Nie szukam winnych. Sam niemal przez cały tydzień jestem zaganiany tak, że nawet do kompa nie siadam. Ale jak już mogę to staram się nadrobić to co się nazbierało. Sęk w tym, że przy takim nawale tekstów do ocenienia, weryfikacja traci na rzetelności, a to źle.
Sądzę, że powinniśmy ogłosić nabór na weryfikatorów i zwerbować ze dwie osoby. Powinniśmy wzmocnić naszą grupę, wtedy oceny będą naprawdę sensowne i porządne, jak mniemam.
Chętnych na pewno nie zabraknie, a z tego co zdążyłem się zorientować, to są tu ludzie którym można zaufać.
Co więc sądzicie o mojej propozycji?
Chodzi o to, że teksty są oceniane w tempie straszliwym. Rozumiem, że niektórzy z nas mają mało czasu. Nie szukam winnych. Sam niemal przez cały tydzień jestem zaganiany tak, że nawet do kompa nie siadam. Ale jak już mogę to staram się nadrobić to co się nazbierało. Sęk w tym, że przy takim nawale tekstów do ocenienia, weryfikacja traci na rzetelności, a to źle.
Sądzę, że powinniśmy ogłosić nabór na weryfikatorów i zwerbować ze dwie osoby. Powinniśmy wzmocnić naszą grupę, wtedy oceny będą naprawdę sensowne i porządne, jak mniemam.
Chętnych na pewno nie zabraknie, a z tego co zdążyłem się zorientować, to są tu ludzie którym można zaufać.
Co więc sądzicie o mojej propozycji?
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.
„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.
"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)
„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.
28
Ja również mam typy. Zobaczymy co na to te typy. Może się zainteresują. Zobaczymy.
Ciekawe co na to reszta.
Ciekawe co na to reszta.
30
Dobra.
Niech się tylko jaśnie wielmożna pani administrator wypowie i będzie można nagłośnić całą sprawę.
Niech się tylko jaśnie wielmożna pani administrator wypowie i będzie można nagłośnić całą sprawę.