Który tryb prowadzenie bitw bardziej mi odpowiada?

Tradycyjny
Liczba głosów: 20 (59%)
Anonimowy
Liczba głosów: 14 (41%)
Liczba głosów: 34

31

Latest post of the previous page:

Nikt nie zmusza nikogo do uczestniczenia w anonimowej bitwie. Można pisać jawnie. Nawet się pod tekstem podpisać, o! Jak kto woli. Grunt, żeby pojedynkujący się dogadali zawczasu.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

32
albo odwrócmy tendencje, ukryjmy bitwy, pokażmy komentarze. :-P
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

33
Karmela pisze:Wg mnie czytanie komentów innych podnosi atrakcyjność bitew. Więc może podzielmy bitwy na tajne i nietajne? ;) Wilk syty i owca cała, a ciągle nie jest przekombinowame. Co wy na to?
Pomyślałem o tym przy pierwszych krytycznych wypowiedziach i zastanawiam się czy to nie doprowadzi do sytuacji, w której uczestnikom bardziej atrakcyjna wyda się anonimowość, więc teksty przeniosą się tam, a oceniający nie będą mieli co oceniać w trybie tradycyjnym. Kompromis byłby tylko na papierze w takim przypadku, jednak skłaniam się do tymczasowej próby dogodzenia wszystkim właśnie w ten sposób.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

37
Więc czerwoni i pomarańczowi będą musieli mieć jawne... Zresztą, to chyba bez róznicy czy jedna osoba widzi. I tak nic nie zrobi z tą wiedzą.

43
Hm, tak sobie zerknełam w temat : bitwy z przeszłości, i...? Jakos tłoku oceniajacych tam nie ma 3-6 osób - i dla nich ta rewolucja?
Może Avenger pomyślisz o uatrakcyjnieniu tej zabawy, a nie jej dołowaniu?
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

44
O kurczaczki, co za obruszenie na wieść o "autorytetach". Zupełnie jakby niektórych palcem wskazano :P

Tylko że coś na kształt autorytetów kształtuje się praktycznie zawsze, czy tego chcemy, czy nie. Tym bardziej w środowisku takim jak Wery, gdzie ludzie przychodzą uczyć się pisać.

A polemika nie ma miejsca przy ocenie bitwy. Od tego jest przecież inny temat.

Bardzo dobrze ujęła to rubia:
Czytelnik twarzą w twarz li i jedynie z literaturą. No, powiedzmy, z tekstem.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

45
Dodałem do tematu ankietę, ponieważ chciałbym poznać liczbowy stosunek zwolenników/przeciwników propozycji. Opcja kompromisowa celowo nie została uwzględniona w ankiecie, bo ta ma przede wszystkim zbadać, ile osób z którego trybu będzie częściej korzystało i jak duża jest przewaga. Jak wspominałem, nie chcę paraliżu działu pojedynków.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Wróć do „Sprawy organizacyjne”