61

Latest post of the previous page:

Ebru pisze:A może chodzi o IP?
Porywacze IP, napadają na fora i kradną IP. W krótkim czasie pule będące w dyspozycji ISP wyczerpią się :-) I internet umrze

65
Ej to nie jest śmieszne, wy tu się chwalicie jak to was boty rozchwytują, a mnie nic.
Cierpliwości, może jeszcze się doczekasz :D
A zablokowało mnie na godzinę.

67
To jest 'dobre', naprawdę;

nie wiem, jak to było w waszym przypadku, ale u mnie na wM zaczeło sie to 16.02; pięc dni po tym, jak mnie złamać próbowali na elendili.pl Ale się nie dałem...w końcu wilk jestem. Nie koniec. Dzień później także miałem locka, podobnie jak 1.03;3.03;6.03;9.03;10.03 (w urodziny, to mnie pojechało jak psa);11.03;16.03;18.03; no, póki co, to tyle. Chyba maila będzie trzeba zmienić, co? Tak w ogóle to co im to daje?
wyje za mną ciemny, wielki czas

68
Ja też, ja też, chciałoby się powiedzieć.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

69
do mojego konta ktoś próbował się wkraść, ale że mam hasło, ze nawet czołg nie pokona muru z tego hasła, to tylko byłam zablokowana.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”