Czy należy zwiększyć limit wielkości awatarów?

Tak
Liczba głosów: 31 (70%)
Nie
Liczba głosów: 13 (30%)
Liczba głosów: 44

2
dało radę ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Słuchajcie, jest pewien problem. Być może wyłącznie u mnie. Nie widzę co poniektórych avatarów. Mało tego: wklejam swój, ale jego także nie rejestruje. Podobnie z tymi elementami "WERYFIKATOR", no te... logo WM. Ktoś może pomóc? Ktoś wie coś więcej. Niech ktoś pomoże. Proszę.

10
temat o "niesprawności" avków znikł, zatem powtórzę (zagłosowałem w ankiecie, żeby nie było!): Nadal nie mogę wrzucić własnego, odwiecznego avka z kompa... Admini, wyczailiście o co biega?
Tacitisque senescimus annis
Najmądrzejsza rzecz, to wiedzieć co jest nieosiągalne, a nie w głupocie swojej, dążyć ku temu za wszelką cenę
- Zero Tolerancji -

12
Faux pisze:Obecnie z powodów technicznych nie mamy możliwości naprawy. Trzeba będzie prawdopodobnie przenieść portal i forum na inny serwer, aby naprawić avki, emotki itd.
Powiedzcie, proszę, kiedy to nastąpi?

14
Faux pisze:Postaram się to załatwić jak najszybciej się da. Nie chcę obiecywać konkretnej daty, bo nie jestem w stanie takiej w tej chwili podać
Szkoda. To niby nic, a jednak drażni. Ale fajnie, że w końcu ktoś chce coś z tym zrobić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”