Dom strachu...

1
Czy nikt nie zauważył, ze jest tu nowy dział bez for i bez możliwości pisania? Po co on istnieje jak nie da rady w nim pisać? Administratorzy!!!...Co tu się dzieje...?!?! Hehehe......;)

3
Myślę, że to dział tylko dla wtajemniczonych. Nieustraszonych. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

4
Na serio? Bo jak sie tam wejdzie, to nie pisze, że to dział dla wtajemniczonych, lecz "BRAK FOR". Mi się wydaje, że to administrator chciał stworzyć nowy dział, lecz coś mu to nie idzie...... ;)

7
Dom strachów to stały dział administratorów, moderatorów i weryfikatorów - po zmianach na forum przez chwilę był widoczny, ale teraz chyba znowu znikł... prawda?
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Już nie widać :) Ale było przez kilka dni, tylko dział, bez bebechów. Miałam wspomnieć, ale za każdym razem coś mnie odciągało ;)
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”